Les teves nadales, d'Antoni Tolmos

Cor Petits Cantors i Cor Allegro

Finalitzat
diumenge, 18 de desembre | 10:00 h
DURADA:  40 minuts

Preu únic:
10€
Exclòs de descomptes

FITXA ARTÍSTICA
Cor Petits Cantors Amics de la Unió - Guifré Canadell, direcció
Cor Allegro - Maria Illa Costa, direcció
Roger Vilarnau, piano
Elias Galán, percussió
Sergi Rodríguez, teclats
Gerard López, guitarra elèctrica
Pere Salas, baix
Clàudia Bosch, saxo

ATENCIÓ!
Si ets participant del concert de les 19 h, per cada entrada que compris del concert de les Formacions Corals de l'Escola podràs obtenir un màxim de dues entrades gratuïtes pel concert de les 10 h. 

Com aplicar-ho?

Per tal d'aconseguir aquestes entrades gratuïtes del concert de les 10 h, primer hauràs de comprar les entrades del concert de les 19 h. S'haurà de seleccionar la tarifa Participants Formacions Corals i llavors aplicar el codi de soci d'Amics de la Unió. Un cop comprades les entrades, anar al concert de les 10 h i introduir el codi de barres de cada entrada comprada pel concert de les 19 h. Si es compra una entrada, es podrà tenir una entrada gratuïta. Màxim es podran obtenir dues entrades gratuïtes pel concert de les 10 h per participant.

Compartir

El Cor Allegro i els Petits Cantors interpretaran nadales del pianista i compositor lleidatà Antoni Tolmos. En paraules seves, el seu repte és «seguir emprant la seva música com a font de felicitat dels qui l’escolten», així doncs, no se’ns acut ningú millor per acompanyar-nos aquestes dates nadalenques.

Diumenge
18
des
10:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat