Concert 14è aniversari d'Amics de la Unió

Formacions Corals de l'Escola

Comprar
10 €
DURADA:  90 minuts
diumenge, 18 de desembre | 19:00 h

Preu únic:
10€
Exclòs de descomptes

FITXA ARTÍSTICA
Sound 8 - Maria Illa Costa, direcció
Cor Mixt Amics de la Unió - David Gómez Comino, direcció
Cor Arpegi - Guifré Canadell, direcció
Cor Gaia - Maria Illa, direcció
Cor Petits Cantors Amics de la Unió - Guifré Canadell, direcció
Cor Allegro - Maria Illa Costa, direcció
Gustavo Llull, piano
Iu Boixader, contrabaix
Ferran Casanova, saxo
Aleix Burgués, bateria
A determinar, guitarra

ATENCIÓ!
Si ets participant del concert de les 19 h, per cada entrada que compris del concert de les Formacions Corals de l'Escola podràs obtenir un màxim de dues entrades gratuïtes pel concert de les 10 h. 

Com aplicar-ho?
Per tal d'aconseguir aquestes entrades gratuïtes del concert de les 10 h, primer hauràs de comprar les entrades del concert de les 19 h. S'haurà de seleccionar la tarifa Participants Formacions Corals i llavors aplicar el codi de soci d'Amics de la Unió. Un cop comprades les entrades, anar al concert de les 10 h i introduir el codi de barres de cada entrada comprada pel concert de les 19 h. Si es compra una entrada, es podrà tenir una entrada gratuïta. Màxim es podran obtenir dues entrades gratuïtes pel concert de les 10 h per participant.

Compartir

Tots tenim una manera diferent d’explicar el Nadal, però a tots ens agrada explicar-la en família, per això les diferents formacions corals de l’escola celebraran el 145è aniversari d’Amics de la Unió amb un repertori fet de musicals clàssics i de moderns, internacionals i de casa nostra. Una festa de música, llum, emocions i teatre per seguir-ne celebrant molts més!

Diumenge
18
des
19:00 h
 
Des de
10 €