Ara Malikian

Presentació de 'Ara'

Finalitzat
ds. 04.02.23
DURADA:  90 min

 

Llista d'espera

Preus:
49€ Zona A
25€ Zona B
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Ara Malikian, violi
Ivan “Melón” Lewis, piano
Iván Ruiz, baix
Georvis Pico, percussio
Dayan Abad, guitarra

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí.

Compartir

“Quan vaig veure al meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d'intents fallits, de cops i volta a provar, vaig entendre que un dia tots vam ser aquesta força que el temps fa que oblidem".

Els nens són els éssers més autèntics que et pots trobar, són salvatges, són la tendresa en la seva essència i estan plens d'una veritat insultant, no tenen por d'equivocar-se, són lliures i expressius i tot el que fan està replet d'art. Si mires a un nen entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps que no et permets ser.

"Aquesta gira és el resultat de veure créixer al meu fill, és el resultat del meu creixement al seu costat, és tots aquests sons i melodies que intenten donar-li forma al que he sentit i m'ha inspirat d'ell i de la vida a través d'ell. És una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hagués somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure. Aquesta gira està plena de dinosaures, calamars robòtics, màquines del temps, pianos voladors i manyagues bilingües, aquest disc és això que jo havia oblidat i que és tan poderós; la màgia de trobar cada dia fascinant, porti el que porti". Ara Malikian.

El virtuós violinista, Ara Malikian, torna amb tota la banda

Dissabte
04
feb
18:00 h
 
Des de
25 €
Finalitzat
Dissabte
04
feb
21:00 h
 
Des de
25 €
Finalitzat