Tom Sawyer detectiu

El musical del gran clàssic

Finalitzat
2022-2023
diumenge, 26 de febrer | 18:00 h
DURADA:  70 min

TEATRE MUSICAL

Preus:
15€
8€ Menys de 16 anys
7,50€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Dramaturgia i direccio: Miquel Agell
Musica i direccio musical: Marc Sambola
Lletra cancons: Lídia Linuesa
Coreografia: Ester Bartomeu
Interpretacio: Pol Sanuy, Ferran Rull, Xavi Duch, Georgina Llauradó i Miquel Agell
Companyia: Lazzigags

Sala Gran

Recomanat a partir de 6 anys

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí.

Compartir

Tom Sawyer s'acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d'estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l'oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l'ajudi... 

Al vapor que els porta a Mississipí avall, coneixen a Jake Dunlap, que fuig d'uns lladres entremeliats que li volen robar uns diamants de dubtosa procedència. Tom i Huck ajuden a Jake a burlar els seus pereseguidors, però no aconsegueixen evitar que finalment aquests l'enxampin. 

Mentrestant al poble ha desaparegut en Júpiter Dunlap, germà de Jake que treballa a la granja de l'oncle Silas. Júpiter apareixerà mort i totes les proves apuntaran que l'ha assassinat el seu propi oncle Silas... Tom i Huck comencen a lligar caps i a investigar per a poder demostrar la innocència del seu tiet, descobrir on són els diamants, i desenmascarar els autèntics assassins. El kit de detectiu de Tom els traurà dels múltiples entrabancs que s'aniran trobant durant la investigació, i finalment, en un judici on es pretenia acusar a l'oncle Silas, Tom podrà explicar tota la veritat. 

Amb la participació de dues corals de Granollers!

Diumenge
26
feb
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat