La punta de l'iceberg

De la companyia La Virgueria

Finalitzat
divendres, 10 de novembre | 20:00 h
DURADA:  80 min

Preus:
18€
9€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 14,40€
5-7 espectacles: 13,50€
+8 espectacles: 12,60€

Fitxa artística:
Direcció: Isis Martín i Aleix Fauró
Interpretació: Patrícia Bargalló i Paula Jornet
Músics: Paula Jornet
Escenografia: Paula Font i Paula González
Companyia: La Virgueria

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya (ICEC)

Activitats 360º
— Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Compartir

És un espectacle immersiu i sensorial que reflexiona sobre el despertar del desig i la importància del plaer. El públic viurà de primera mà històries i situacions basades en experiències reals que li permetran preguntar-se sobre la seva pròpia vida eròtica. A partir de testimonis anònims de centenars de dones i de persones s’ha construït un espectacle per celebrar la sexualitat, trencar tabús i estereotips, fer una festa i fer visibles, i molt, les ganes de seguir gaudint i compartint.

Espectacle emmarcat en el Festival RBLS. Teatre Jove.

El plaer com a revolució

Què diu la crítica?

“La Virgueria ha aixecat una petita joia de teatre documentalcreatiu que vol celebrar el desig femení. [...]Un espectacle per a tothom, molt més revolucionarique certes peces morboses que l’únic que fan que és continuarbanalitzant i mercantilitzant el desig.” Andreu Gomila (Time Out)

La posada en escena d’aquest conjunt d’històries funciona gràciesa la dramatúrgia d’Isis Martín, que les encadena sense canvisbruscos alhora que les dota d’una propensió general al lirisme. [...] Amb La punta de l’iceberg La Virgueria signa una peça que mou,i que obre un espai necessari i ric de possibilitats que abanshan explorat algunes poques peces.” Adriana Nicolau (El Temps de les Arts)

Divendres
10
nov
Des de
18 €
Finalitzat