El Petit Príncep

Celebra el seu 10è aniversari

Finalitzat
dissabte, 3 de febrer | 20:00 h
DURADA:  75 min

Preus:
25€ Zona A
18€ Menys de 16 anys
18€ Zona B
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatúrgia i adaptació: Marc Artigau i Àngel Llàcer
Lletres de les cançons: Marc Artigau i Manu Guix
Composició i direcció musical: Manu Guix
Direcció: Àngel Llàcer
Interpretació:  Mariona Escoda, Enric Cambray, Iñaki Mur, Miguel Ángel Sánchez i El Petit Príncep
Amb la participació estel·lar de Carme Milán

Sala Gran

   

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

Un menut nen de cabells daurats arrissats que viu al petit asteroide B-612, un planeta que no és més gran que una casa. El Petit Príncep és el responsable de tenir cura del seu planeta: tres diminuts volcans, uns baobabs que si et descuides creixen i creixen i una flor capritxosa: la Rosa.
Però la bella flor exigent turmenta al Petit Príncep fins que aquest decideix deixar-la i emprendre una aventura que el fa viatjar per tot l’univers.
De planeta en planeta coneix al rei, l’home de negocis, el bevedor, el vanitós, el geògraf… fins que arriba a la Terra i coneix l’Aviador i la Guineu.
Diuen que el Petit Príncep encara ronda per la Terra… el podreu reconèixer per la seva caputxa i la seva espasa…

El musical d’El Petit Príncep és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, …), creada amb tots els detalls, que et transportarà des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a infants de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració d‘Antoine de Saint-Exupéry.  Fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai.

Amb Mariona Escoda, Enric Cambray, Iñaki Mur, Miguel Ángel Sánchez i El Petit Príncep

 

Dissabte
03
feb
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat