L'Auca del senyor Esteve - La Puntual

De Santiago Rusiñol, dirigida per Àngel Llàcer

Comprar
Des de 10 €
diumenge, 26 de maig | 18:00 h
DURADA:  80 min

Preus:
20€ Zona A
10€ Zona B
10€ #SecretJove
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Direcció: Àngel Llàcer
Dramatúrgia i ajudant de direcció: Enric Cambray
Música original: Manu Guix 
Interpretació: Marga Alerm, Joan Bellostas, Carles Berbel, Eudald Feliu, Ariadna Filali, Encarna González, Joan Muntó, Albert Martí, Mar Robles, Laura Tomás i Ramon Villaret

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Activitats 360º
Postfunció | Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Compartir

Us presentem l’espectacle 'L’Auca del senyor Esteve' de Santiago Rusiñol i dirigida per Àngel Llàcer. L’espectacle, que compta amb l'actuació de la granollerina i membre de la companyia local Quatre x Quatre, Marga Alerm, és el resultat del procés de creació que s’ha pogut veure al programa de Televisió de Catalunya “La Puntual”, la segona temporada de l’exitós programa “El Llop” i que va donar com a resultat un nou muntatge de “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà. Un muntatge amb una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral.

'L'Auca del senyor Esteve' és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la pròpia classe social; de l’altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.

Una obra de Santiago Rusiñol dirigida per Àngel Llàcer    

Diumenge
26
mai
18:00 h
 
Des de
10 €