In Crescendo

Celebren 10 anys

Comprar
Des de 10 €
dissabte, 25 de maig | 20:00 h
DURADA:  100 min

Preus:
20€ Zona A
10€ Zona B
10€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 16€
5-7 espectacles: 15€
+8 espectacles: 14€

Fitxa artística
In Crescendo: Paula Aparicio Nériz, Miquel Fernández Beltrán, Julen Gerrikabeitia Segura, Samantha López Mochales, Inés Martí de Veses Martínez, Laia Martínez Gelabert, Arnau Oliver Roig, Elena Oliver Badia, Queralt Barbany Albajar, Anna Pérez Cansell, Lluís Pérez Cansell, Maria Rosa Rodríguez Borràs, Elsa W. Hackett, Mònica Campillo Jiménez, Queralt Morral Bisbal, Júlia Illa Sanchís, Andreu Roqueta Brugalada, Ona Casacuberta Capel i Flavia Camacho Martínez. 
Direcció musical i arranjaments: Lluís Pérez Cansell
Direcció escènica: In Crescendo
Disseny d’il·luminació: Oriol Martin i In Crescendo
Tècnic de llums: Oriol Martin

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

Un grup de 13 joves músics i cantants va iniciar un camí inimaginable ara fa 10 anys. L’amor comú per la música i una il·lusió incombustible els ha regalat l’oportunitat de viure una dècada d’experiències damunt dels escenaris, tenint el privilegi de veure els rostres del públic a cada poble i teatre, compartir molt més que hores d’assajos, viatges, família i art. In Crescendo ha modelat les vides dels seus integrants més enllà de les veus. 
En aquest concert amb data única, i amb tots vosaltres, cantar prendrà el més especial dels sentits mirant al present, passat i futur carregats d’emocions.

Torna el grup vocal granollerí al Teatre Auditori de Granollers per celebrar 10 anys de música!

Dissabte
25
mai
20:00 h
 
Des de
10 €