Mapadeball

Un projecte pedagògic

Finalitzat
divendres, 17 de maig | 20:00 h
DURADA:  60 min

Preu únic:
9€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Coreografia: Sílvia Sant Funk i Mònica Muntaner
Formadores: Àgueda Murillo, Pilar Cecilia, Llum Baraldés i Carmen Nájera
Instituts participants: Institut Lauro, Institut Vilamajor, Institut Domus Olivet, Institut Cumella, Institut Marta Estrada, Institut El Vern i Institut Celestí Bellera

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

El Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural acullen una nova edició del projecte Mapadeball, aquest any dirigit per Sílvia Sant Funk i Mònica Muntaner, ballarines i membres de l’equip fundador de l’espai de dansaLa Poderosa, així com del col·lectiu de creació Las Santas.

En la creació i proposta artística ‘UMHLABA significa món en zulú’, les coreògrafes parteixen de la idea que som una part minúscula d’un món molt gran i membres d’una comunitat amb la qual ens construïm. Per això, proposen apropar-se a la idea de món des de tres distàncies: llunyana, mitja i íntima, així com també a partir de tres conceptes: paisatge, comunitat i singularitat.  

Diferents nocions de la idea de món utilitzant l’escena com a escenari per identificar idees, emocions i sensacions. A través d’aquesta proposta, es proposa que l’alumnat explori aquesta temàtica des d’una perspectiva individual, comunitària i planetària amb l’objectiu de plasmar-ho en una experiència compartida.   

Educació i cultura s'uneixen per promoure i afavorir la cohesió, la integració i el treball en equip a través del llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània.

Funcions:
Funció dimarts 14 de maig: Institut Celestí Bellera i El Vern
Funció dimecres 15 de maig: Institut Lauro
Funció dijous 16 de maig: Institut Domus Olivet i Institut Vilamajor
Funció divendres 17 de maig: Institut Cumella i Institut Marta Estrada

Divendres
17
mai
20:00 h
 
Des de
9 €
Finalitzat