Presentació temporada música clàssica 24-25

Amb el musicòleg Xavier Chavarria i les formacions residents

Comprar
dijous, 26 de setembre | 19:30 h
Durada: 60 min

Les entrades són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

Amb el musicòleg Xavier Chavarria i les formacions residents del Teatre Auditori de Granollers: Orquestra de cambra de Granollers, Veus Cor Infantil Amics de la Unió, Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i Cicle Carles Riera de l'EScola Municipal de Música de Granollers.

Sala Petita

Compartir

Dijous 26 de setembre tindrà lloc la presentació de la Temporada 2024-2025 de Música Clàssica al Teatre Auditori de Granollers. Una temporada intensa i plena de grans noms, com el solista de flauta Claudi Arimany o el cor australià Gondwana Choirs, i d'estrenes protagonitzades per les formacions residents: Les cinc estacions, Flor de Nit o el Magnificat de Rutter, entre d'altres.

El musicòleg i crític de Catalunya Música, Xavier Chavarria, serà l’encarregat de presentar i moderar l’acte, que comptarà també amb la presència dels directors/es de les diverses formacions que participen en la programació: Orquestra de Cambra de Granollers, Veus Cor Infantil Amics de la Unió, Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música de Granollers. A més dels concerts de clàssica, es presentaran també les òperes i sarsueles que ens esperen aquesta temporada.

Dijous
26
set
19:30 h