Festa de comiat de Llevant Teatre

Espai de trobada per al públic més fidel de la sala

Finalitzat
diumenge, 14 de juliol | 18:00 h
Durada: 3 h

Acte gratuït i sense inscripció prèvia.

Compartir

Diumenge 14 de juliol, de les 18 a les 21 h, l’equipament obrirà les portes al públic per acomiadar la sala amb totes aquelles persones que han estat vinculades a l’equipament al llarg d’aquests 26 anys.

La nova programació de teatre de petit format, alternatiu i emergent passarà a partir d’aquest setembre i de forma temporal a la Sala Oberta del Teatre Auditori, mentre s’adequa l’espai definitiu a Roca Umbert, un entorn estimulant per a la creació i exhibició de petit format, alternatiu i emergent.

La festa de comiat ha estat organitzada per Frederic Roca i Francina G. Arts (Teatre de Ponent), Txell Remolins (Llevant Teatre) i Marta G. Otín (Arsènic, Espai de Creació) i l’Associació El Trampolí i ha comptat amb la col·laboració d’entitats vinculades al teixit cultural i teatral de la ciutat. Tot, amb l’objectiu de crear un espai de trobada per al públic més fidel de la sala per recordar anècdotes i vivències i generar un espai acollidor i festiu, amb espai de bar i micro obert per a totes aquelles persones que vulguin dir o fer la seva.

La caixa negra de l’escenari es convertirà, a més, en una “tela en blanc” perquè tothom que ho vulgui hi pinti i hi escrigui els seus records i desitjos amb l’objectiu d’omplir les parets de l’escenari de color. També hi haurà un petit espai expositiu amb els cartells que s’han pogut recuperar de les companyies que han actuat a la sala durant aquest quart de segle. L’acte clourà amb una acció teatral conjunta amb totes les persones assistents.

Us hi esperem!

Diumenge
14
jul
Gratuït
Finalitzat