Segona edició

JORNADA DONES I ARTS ESCÈNIQUES

Després de la primera edició de les Jornades de Dones i Arts Escèniques, celebrada del 16 de març al 10 d’abril del 2021 de forma virtual, va tenir lloc la segona edició de les jornades, aquesta vegada de manera presencial, dissabte 5 de novembre al Teatre Auditori de Granollers.

Aquesta segona trobada, adreçada a dones de la comarca vinculades al món de les arts escèniques, va ser una jornada concebuda com un espai de trobada, de coneixences, d'intercanvi de coneixements, de diàleg i de creació en un espai de confiança, de respecte i de reconeixement de les dones en el món de les arts escèniques al Vallès Oriental.

La jornada, dinamitzada per L'Eixida, va servir per teixir xarxes, amb molts moments de posada en comú i dinàmiques de creació, alhora que va comptar amb la presència de l'experiència de l'Observatori de Gènere del Taller de Músics, de la mà de Paula Grande i de les alumnes de d'Arsènic Espai de Creació.

De la jornada va sorgir una relatoria enregistrada en format podcast per Ràdio Intermitent i les veus de les dones participants, la interpretació personal de la jornada de la mà de l'actriu Queralt Albinyana i els dibuixos del col·lectiu Granollers Dibuixa.