Som cooperació

La cooperació com a element de desenvolupament

El Teatre Auditori entén la cooperació com la responsabilitat pública per interactuar amb el seu entorn, generar noves sinèrgies i enfortir un sector capaç de generar oportunitats econòmiques, de revitalització urbana i millores en els serveis que oferim a la ciutadania.

És per això que el Teatre es posiciona com un projecte prioritàriament d'àmbit comarcal amb voluntat d'interactuar amb iniciativa pública i privada. La seva titularitat, a més, de cap de comarca amb una clara centralitat geogràfica comarcal fa necessari reforçar el seu paper de recolzament territorial i sectorial, amb intensitat, noves estratègies i models de col·laboració i cooperació diversos.

Exemple d'aquesta visió global i de cooperació amb l'entorn, és el projecte Escena grAn.

Escena grAn

Un projecte que coordina i unifica en una única cartellera les programacions del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Roda d’Espectacles Infantils, Teatre Auditori Can Palots i Sala de concerts Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Escena grAn: és una cartellera escènica que neix la temporada 2013/2014 amb la programació del Teatre Auditori de Granollers, Teatre de Ponent, Centre Cultural de Granollers i la Roda d’espectacles Infantils. La temporada 2014/2015 s’incorpora al projecte la Sala de concerts Nau B1, de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i des d’aquesta temporada 2017/2018 s’afegeix el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

El projecte escena grAn: creix, posant d’aquesta manera les bases per a la creació d’una Xarxa de Cooperació Territorial, tal com preveu el Reial Decret 9/2017 de 31 de gener del Sistema Públic d’Espais Escènics i Musicals de Catalunya.

Aquesta proposta escènica vol oferir una cartellera conjunta i variada per tal de sumar esforços i iniciatives amb l’objectiu d’afavorir l’augment de públic així com adaptar-se a les necessitats del territori i enfortir la musculatura del sector de les arts escèniques i la música a nivell local.

Escena grAn: treballa per fer un salt qualitatiu dels continguts programàtics de la cartellera, amb la participació dels diferents espais que la integren, amb una única visió d’oferta artística per a l’espectador i la voluntat d’esdevenir un referent de l’oferta escènica del país. La iniciativa engloba propostes professionals i no professionals que compten amb un seguiment i acompanyament i que garanteixen un alt nivell de qualitat i interès general.

Escena grAn: inclou el sistema de compra d’entrades per a qualsevol dels espectacles a través d’una plataforma única de venda d’entrades per tal de garantir la màxima accessibilitat al consum escènic ofertat.

Aquesta temporada la cartellera Escena grAn: estrena format, disseny i nova campanya de comunicació, “Benvinguts a casa”. Amb la voluntat d’obrir-se a a tots els espais que l’integren fent una crida clara i forta a l’obertura del projecte a tothom. Buscant una comunicació que identifiqui clarament la personalitat i l’abast de la oferta de la nova cartellera i connecti de manera clara i directa amb la idea de proximitat, qualitat i confiança. La cartellera escènica i musical dels equipaments està recollida en un programa ordenat cronològicament indiferentment dels espais en el quals tenen lloc les funcions.

Escena GrAn no vol només proposar-vos espectacles, sinó que vol fer tota una experiència de la vostra trobada amb les arts en viu; és per això que ha programat més d’una vintena d’activitats al voltant de la cartellera, sota el títol d’Espectacle 360º.