Som educació

El binomi Cultura i Educació és un dels eixos estratègics principals del Teatre Auditori

El Teatre Auditori impulsa, des dels seus inicis, el seu projecte pedagògic en totes les seves dimensions, des de la d'un mateix edifici que eduqui de per si, fins a la creació de projectes on les arts escèniques, la música o la dansa es posin al centre d'un aprenentatge científic, tecnològic, humanístic o social de la comunitat educativa de la ciutat i la comarca.

Tot això, sense deixar de banda la necessitat d'impulsar tant projectes educatius com tallers, cursos, exposicions, debats... de formació i d'estímul a la creativitat i el pensament crític.

A banda d'una extensa programació familiar sota la marca Patinautes al llarg de tota la temporada, destaquen com a grans projectes educatius del Teatre Auditori, impulsats conjuntament amb altres associacions i equipaments culturals, el projecte Cantània amb escoles de tota la comarca, el Tots Dansen amb diversos instituts del Vallès Oriental i el projecte de l'òpera infantil, amb la participació de formacions professionals i no professionals de la ciutat.