Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Viu la clàssica!

Descarrega la Temporada de Música Clàssica al Teatre Auditori de Granollers 2021/2020

La música ens emociona i ens fa volar!

La música ens genera molts estats d’ànim. Ens emociona, ens evadeix de la realitat, ens transporta a altres èpoques i sobretot, ens fa volar a través de la seva varietat de sons i textures que cada un de nosaltres percebem d’una manera diferent.

Des del Teatre Auditori de Granollers hem preparat una temporada de clàssica farcida de música per emocionar, concerts de grans autors, homenatges, propostes amb directors i intèrprets d'excel·lència, estrenes i la participació d'artistes de la comarca.

Per completar l'experiència, aquesta temporada també tindreu l'oportunitat d'escoltar una sèrie de potcast sobre els concerts de la temporada gràcies al programa Sons en el temps, veure els capítols del programa Notes al marge que creats per VOTV, així com tornar a gaudir de les produccions de les formacions residents a la Biblioteca de Concerts.

L'actual programa de concerts compta, com sempre, amb la participació i col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep Maria Ruera, les formacions residents del Teatre (Orquestra de Cambra de Granollers, VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers) i de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep Maria Ruera. De fet, aquesta temporada, el Cor Jove Amics de la Unió també forma part de les formacions residents del teatre, fet que ens fa molta il·lusió.

El Cicle Carles Riera comptarà també amb grans noms del panorama musical, presentarem l’òpera infantil tan esperada: Greta i els Trihumans i pels més petits seguirem oferint concerts familiars per apropar la clàssica als menuts de casa. Seguirem, així mateix, amb el Cicle d'Òpera a Catalunya i el Cicle de Sarsuela i continuarem sumant sinergies amb la Universitat Popular, convertint el teatre en un espai de formació.

Esperem que gaudiu del talent que es cou a la ciutat i ho feu també més enllà dels concerts, amb tots els continguts que anirem penjant, així com amb totes les activitats paral·leles que programarem perquè la vostra experiència musical sigui tan rica com sigui possible.

Gràcies per ser-hi!