Canvi d'horari en l'activitat "Viu l'Orquestra" de divendres 24 de maig

14.05.2019

L'Orquestra de Cambra de Granollers està en ple procés d'assaig i preparació del concert El viatge del destí, del proper diumenge 26 de maig, a les 19 h. El concert que tancarà la programació de l'actual temporada del Teatre Auditori i també d'Escena grAn.

Com cada divendres, oferirà al públic en general i de forma totalment gratuïta, l'activitat Viu l'Orquestra, aquesta vegada, a les 21 h (i no a les 11.45 h). Donada la gran complexitat del concert, amb el director convidat Josep Caballé al capdavant, l'Orquestra de Cambra oferirà únicament l'assaig general obert, sense comentaris dels directors. El públic podrà observar, en exclusiva, com es cou una de les propostes més arriscades i amb un dels repertoris més complexos de la temporada.

Josep Caballé, un dels músics catalans més reputats internacionalment, serà l'encarregat de dirigir divendres a l'Orquestra de Cambra de Granollers i el Cor de Cambra de Granollers en un assaig que serà el preàmbul d'un vespre inoblidable al Teatre Auditori.

Per assistir a l'activitat, només heu de reservar la vostra plaça aquí.

Actualitat