El Teatre Auditori de Granollers s'uneix al projecte de cinema a la fresca

20.06.2019

Del 28 de juny al 25 de juliol, Granollers acollirà 8 propostes de cinema per a tots els gustos i edats!

La principal novetat d'aquesta setena edició és la incorporació d'un nou espai, el Parc de Ponent, on es projectaran les dues propostes del Teatre Auditori de Granollers:

 

- LICEU A LA FRESCA: Tosca de Giacomo Puccini

Divendres 28 de juny a les 22 h | Parc de Ponent | Gratuït

Melodramma en tres actes. Llibret de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa. Estrena absoluta:14/01/1900, Teatro Costanzi de Roma. 

Estrena a Barcelona: 30/03/1902, al Liceu. Darrera representació al Liceu: 25/03/2014. Total de representacions al Liceu: 176.

Durada: 2 hores i 40 minuts

L’acció de l’òpera ens situa a la Roma de 1800, poc després del final de la República Romana (1798-1799)que, durant un temps breu, va eliminar els privilegis eclesials i va recloure el papa Pius VI a un monestir de laToscana,després de la dissolució dels Estats Pontificis a benefici del Directori i com a estat satèl·lit de la França napoleònica. 

Tanmateix,la campanya italiana de Napoleó seguia imparable i en el moment d’iniciar-se l’òpera s’està produint la batalla de Marengo a Alessan dria, Piemont, el 14 de juny de 1800. La contesa,en un primer moment favorable al bàndolaustríac, acabaria amb la retirada del general Michael von Melas i amb la victòria de l’exèrcit de Bonaparte.

Amb la col·laboració del Teatre Auditori de Granollers.

 

- WEST SIDE STORY de la Societat Coral Amics de la Unió

Dijous 18 de juliol a les 22 h | Parc de Ponent | Gratuït

(El musical de teatre)

Projecció de l’espectacle representat al Teatre Auditori de Granollers on la Societat Coral Amics de la Unió celebrava el 20è aniversari de la seva escola de música, recuperant la magistral partitura d’un gran clàssic del gènere musical escrita l’any 1961 per Leonard Bernstein.

Durada: 75 minuts.

Sinopsi: inspirada en el tràgic amor entre els adolescents Romeu i Julieta escrit el segle XVII per William Shakespeare. Una història de recels, odis, duels i venjances, però també d’amor, passió, esperança i mort. Un joc que ens permet homenatjar l’aniversari del naixement d’un dramaturg, un dia de Sant Jordi de fa quatre-cents anys, que ens inspira més enllà del seu temps.

Amb la col·laboració del Teatre Auditori de Granollers, Coral Amics de la Unió i VOTV

A més del Parc de Ponent es comptaran amb els espais habituals del cinema a la fresca, com són la Piscina exterior del Club Natació Granollers, el Parc Torras Villà, Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Les sessions comencen a les 22 h, l'entrada és gratuïta (menys en el cas de la pel·lícula Coco al Club Natació Granollers) i hi haurà servei de bar i de menjar i de lloguer de gandules.


A més d'aquestes dues propostes, es podrà veure la pel·lícula Campeones de Javier Fresser (Parc Torras Villà) , El gran showman de Michael Gracey (Parc Torras Villà), la NIt de Curtmetratges Fantàstics i de Terror (Roca Umbert Fàbrica de les Arts), E.T. El Extraterrestre de Steven Spielbierg (Parc Torras Villà), Jurassic World: el reino caído de J. A. Bayona (Parc Torras Villà) i Coco de Lee Unkrich i Adrian Molina (Piscina exterior del Club Natació Granollers).

Consulta tota la informació de la cartellera al fitxer adjunt

 

Més informació als webs:

www.cinemaedison.cat

www.acgranollers.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Granollers, Teatre Auditori de Granollers, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Club Natació de Granollers, Fantastik Granollers, Societat Coral Amics de la Unió, VOTV i Can60.

Actualitat