Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

Tracy Sirés, nova directora artística del Teatre Auditori de Granollers

23.09.2019

Sirés ocuparà el càrrec de directora artística a partir del dia 1 d'octubre i Carles Ribell continuarà portant la gerència de l'equipament

El canvi de direcció arriba després que el juliol passat, el fins ara director gerent de l’equipament, Carles Ribell, fos nomenat director de l’àrea de creativitat, promoció econòmica i participació de l’Ajuntament. Sirés, que ha estat en aquests darrers tres anys la cap d'àrea de públics i comunicació del Teatre, afronta el nou repte amb "ganes, il·lusió i amb un gran sentit de la responsabilitat".

El fet que la nova directora vingui del món de l'anàlisi de públics i el marqueting cultural farà posar, encara més, el focus d'atenció en els espectadors, part essencial del teatre: "L'anàlisi de públics sempre m'ha fet estar molt atenta al que necessita la gent i és en aquest sentit que m'agradaria poder obrir nous ponts de diàleg amb els espectadors per tal que se sentin més seu l'equipament".

Sirés, que havia estat anteriorment gerent de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, es defineix com una "dinamitzadora de públics i una entusiasta gestora cultural". Un perfil obert a noves propostes i noves mirades amb l'esperit de crear un "equip més participatiu". Així afronta la directora la coordinació del Teatre Auditori, un equipament amb més de 15 anys d'història i un llarg recorregut per endavant.

Actualitat