Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

Eloi Vila presenta una temporada eclèctica i per a tots els públics!

01.10.2019

Aquest dissabte 21 de setembre Granollers va viure la gala de la cultura i les arts escèniques en un Teatre Auditori de Granollers ple fins a la bandera

El Teatre Auditori de Granollers, la Sala Nau B1 de Roca Umbert, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc i el Teatre Auditori Can Palots tornen als escenaris per presentar una temporada d’Escena grAn amb més de 60 espectacles de setembre de 2019 a gener de 2020.

Una temporada que arrencava aquest dissabte amb la gran gala inaugural, un esdeveniment obert a tot el públic que s’ha tornat ja un “imprescindible” per molts granollerins i granollerines.

Públic, artistes, responsables del món de la cultura, col·laboradors i patrocinadors es van trobar en una gala, plena de gom a gom, presentada pel periodista del programa Al cotxe! de TV3, Eloi Vila. Una temporada farcida de propostes variades i enfocades a tots els públics, des d’espectacles de gran format i obres revelació de la temporada teatral a Barcelona a concerts de música moderna d’actualitat, passant per propostes familiars per a infants de totes les edats, espectacles de noves tendències i petit format i concerts de música clàssica i òpera de qualitat. Propostes ambicioses que busquen sorprendre novament al públic, enriquir-lo abans i després de l’espectacle amb activitats diverses i fer, en definitiva, una tardor i hivern d’allò més estimulant.

La celebració va començar escalfant motors a les vuit del vespre amb un concert de jazz de La Maquinista Quartet al vestíbul del Teatre, una copa de benvinguda per a tots els assistents així com un acte adreçat als patrocinadors, membres de l’Ajuntament i responsables de Cultura de la ciutat a la sala oberta del Teatre. VOTV, a més, va instal·lar un set al vestíbul per entrevistar als responsables de la nova temporada cultural, així com també a la nova directora artística del Teatre Auditori de Granollers, Tracy Sirés. 

A les nou, amb tothom a la sala gran, va començar oficialment una gala presentada per Eloi Vila. Els espectadors habituals d’Escena grAn van ser els encarregats, a través d’uns vídeos, de recomanar al públic assistent diferents espectacles de la nova temporada. Espectacles de gran format, petit format, música clàssica, propostes familiars i concerts de música moderna. Uns vídeos que van precedir el gran espectacle inaugural de la temporada: Revolution d’Amics de la Unió.

Els cors Veus i el Cor Jove d’Amics de la Unió van pujar a l’escenari per omplir de color la celebració. Cançons molt conegudes interpretades per les magnífiques veus blanques de Veus i el Cor Jove amb coreografies dirigides per Panda van Proosdij van fer de Revolution el millor dels espectacles per inaugurar una temporada plena de vitalitat i varietat d’espectacles.

Actualitat