Jo també soc petit!

03.10.2019

Aquest 2019, el Festival El més petit de tots ens porta Canto i Jungla, dues propostes delicades i pensades especialment per als més petits de la casa

El festival celebra amb emoció els seus 15 anys de recorregut. Perquè això és el que significa ser El Més Petit de Tots: fantasia, emoció i aventura. Una fantasia que pot i ha de transitar fora de totes les rutes conegudes. Una emoció que ens commou, entre el somriure i l’excitació dels ulls ben oberts dels infants. Una aventura cap a territoris que només l’art pot conquerir, on tots estem convidats a trobar nous llenguatges per compartir en família.

Compromesos amb la qualitat artística, com a eix vertebrador de la programació, el festival ofereix una selecció de les propostes d’arts escèniques per a la primera infància més interessants del panorama actual. Concretament a Granollers, tindrem l'oportunitat de gaudir en família de dues propostes exquisides!

Canto

Diumenge 17 de novembre, a les 18h

La companyia belga Théâtre de la Guimbarde ens torna a visitar, després de l’èxit de Cache-cache, per presentar-nos Canto, el seu nou espectacle. Dues actrius bressolades per sonoritats orientals i líriques tornen cap a les fonts de la creació, exploren els primers passos, els primers gestos, les primeres emocions. En aquest espai, apareixen siluetes en metamorfosi: serps, flors, papallones, peixos... A Canto, el temps és temps de jugar!

Espectacle inclòs en el Cicle de Nadons.

Més informació i entrades

Jungla

Dissabte 16 de novembre, a les 18h

La nova producció familiar de Big Bouncers proposa un viatge per un ecosistema on poden aparèixer tota mena d’éssers, formes, colors i sons. Un espai en què conviuen diferents cossos, que es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la màgia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

Més informació i entrades

Per als més petits i per a tots aquells que també vulgueu ser petits per uns dies, us desitgem un molt bon Festival!

Benvinguts al 15è Festival El Més Petit de Tots!

Actualitat