Comunicat dels treballadors i treballadores del Teatre Auditori amb motiu de la sentència del procés

15.10.2019

La llibertat d’expressió i el diàleg són la base per fer avançar una societat. La nostra estructura, dedicada a la cultura, presenta i representa la diversitat de pensament i de pluralitat cultural del segle XXI. És per això que els treballadors i treballadores del Teatre Auditori de Granollers ens unim per denunciar una sentència que només fa que debilitar la nostra societat.

Defensarem sempre les llibertats polítiques, socials, d’expressió i de creació, ja que són la base de la comunitat artística. Des del nostre sector, creiem que ni la presó ni la repressió són les solucions als conflictes polítics. No es poden criminalitzar moviments pacífics i manifestacions civils. Els conflictes només es poden resoldre dialogant amb la paraula, amb l’escolta i amb el respecte.

Lamentem profundament la sentència i demanem als líders polítics que dialoguin perquè el conflicte no està acabat ni resolt.

Així mateix, volem manifestar el nostre suport i solidaritat amb les persones privades de llibertat i les seves famílies.

Els treballadors i treballadores del Teatre Auditori de Granollers

Actualitat