Els grups infantils de l'Esbart Dansaire presenten “Ballant al cel, com un estel”

29.10.2019

El Teatre Auditori de Granollers acull avui, 29 d'octubre, dues sessions de l’espectacle de gran format Ballant al cel, com un estel, dels grups infantils de l’Esbart Dansaire de Granollers. Un espectacle que combina la dansa, la música en directe, el teatre i les il·lustracions projectades en un únic i singular espectacle. El precedeixen les obres Plou i fa sol, en Risto balla sol (2002) i  Somia i… balla, Ton! (2011).

L’Estel, una adolescent apassionada per tot allò que es passeja en llibertat pel cel, vol recuperar un record perdut de la seva infantesa a la recerca del que ella creu que és el moment més feliç de la seva vida. Per aconseguir-ho haurà de treure la pols a episodis del passat, que la faran volar entre records que ella creia desapareguts.

Com estels de colors moguts pel vent, els grups infantils de l’Esbart dansaire de Granollers ens acompanyen avui a través de les danses en un viatge ple de somnis i emocions.

La proposta està organitzada per l’Associació Cultural de Granollers i va adreçada a alumnes de cicle mitjà de les escoles de Granollers. Compta, a més, amb música en directe sota la direcció de Marçal Ramon i Castellà.

Aquest espectacle es va estrenar l’abril de 2017 al Teatre Auditori de Granollers.

Actualitat