Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

El Teatre Auditori nominat pels premis ARC per tenir la millor programació

13.11.2019

Els reconeixements de la indústria musical es lliuraran el 4 de desembre a Barcelona

Els Premis ARC, de la indústria musical del directe, han nominat el Teatre Auditori de Granollers i la Festa Major de Blancs i Blaus com a millors programacions. Els 58 nominats totals s'han donat a conèixer aquest dimecres en el marc de la 17a edició dels ARC, que es resoldran a la gala d'entrega el 4 de desembre.

El Teatre Auditori de Granollers, competeix amb L'Auditori, el Teatre Auditori de Sant Cugat i el Teatre de Bescanó, per al guardó a la millor programació de teatre o auditori.

Els Premis ARC, de l’Associació de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya, reconeixen anualment les millors gires de grups musicals, així com les programacions musicals d’equipaments, festivals i festes populars, i també el millor mitjà de comunicació o una programació musical concreta.  Entre els altres nominats hi ha Lágrimas de Sangre, Clara Peya, Buhos, Bad Gyal, Rosalía i Miki Núñez, i les sales Clap (Mataró) i Sidecar (Barcelona), entre altres.

Com cada any, durant la gala dels Premis ARC 2019 es lliura un Premi Trajectòria Professional, sense prèvia nominació. La cerimònia d’entrega se celebrarà el 4 de desembre a la Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, conduïda per la periodista Cristina Puig.

Actualitat