El Teatre Auditori organitza una visita guiada a la nova exposició d'òpera de CaixaForum

14.11.2019

L’òpera combina totes les disciplines de l’art i crea un llenguatge universal capaç de definir les ciutats des d’un punt de vista emocional, cultural, polític, social i econòmic

Amb la voluntat d'agraïr la fidelitat del públic abonat a les òperes, el Teatre Auditori ha organitzat una visita guiada a la nova exposició "Òpera. Passió, poder i política" de CaixaForum de Barcelona, aquest dijous 14 de novembre.

Una visita que ha estat possible gràcies a la col·laboració d'un dels nostres patrocinadors, Obra Social La Caixa, i que incloia la visita guiada a la mostra, el transport (en autobús) d'anada i tornada des del Teatre Auditori de Granollers i un petit còctel de comiat. 

Més d'una cinquantena de persones han pogut gaudir de l'exposició, un autèntic viatge protagonitzat per la música, que convidava a descobrir les estrenes de les vuit grans òperes en vuit ciutats europees diferents, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. Una exposició per entendre el context històric particular de cada òpera i la relació que té amb la ciutat.

Més informació

Actualitat