El Teatre Auditori de Granollers convoca tres noves places

11.12.2019

Granollers Escena S.L., empresa gestora del Teatre Auditori de Granollers i responsable del desplegament de les actuacions municipals en matèria d’arts escèniques i música a Granollers, convoca dues places d'administratiu/va i una plaça de tècnic en gestió de públics i comunicació.

TÈCNIC/A EN GESTIÓ DE PÚBLICS I COMUNICACIÓ:

Granollers Escena S.L. cerca un tècnic/a en gestió de públics i comunicació, grup 7 del conveni col·lectiu de locals i espectacles de Catalunya per a les funcions de Cap de Gestió de Públics i Comunicació. Un Gestor Cultural i/o Tècnic de Comunicació Cultural per planificar i gestionar l’àrea de públics i comunicació, amb una clar enfoc a la gestió i coordinació d’estratègies de desenvolupament de públics. L'objectiu de la plaça és desplegar la comunicació i la relació amb els públics assistents i potencials del Teatre Auditori i del conjunt d’Escena Gran.

DESCARREGA LA CONVOCATÒRIA

DOS ADMINISTRATIUS/VES:

A més, també s'obra la convocatòria per a la cerca de dos Administratius/ves. Grup 4 del conveni col·lectiu de locals i espectacles de Catalunya. L'objecte de la convocatòria és la contractació de dos administratius/ves indefinits per a realitzar tasques administratives de suport a l’àrea d’administració, recursos econòmics i comptables de la societat municipal.

DESCARREGA LA CONVOCATÒRIA

Termini de presentació dels currículums de les dues convocatòries:
Fins a les 14 hores del dia 30 de desembre de 2019.
Lloc de presentació dels currículums:
Presencial: Teatre Auditori de Granollers C/ Ponent, 44 de Granollers de Dilluns a Divendres de 9:00 h a 14 h.
Per correu electrònic: bustia@teatreauditori.granollers.cat.
Més informació al telèfon 93 840 51 20 Ext: 1 www.teatreauditoridegranollers.cat.

Actualitat