Escena grAn presenta més de 60 espectacles i concerts per a tots els públics!

11.12.2019

Ahir es va presentar la segona part de la temporada 2019-2020 en un acte a la sala petita del Teatre Auditori moderat pel periodista Eloi Vila

Avui ha començat la venda exclusiva d’abonaments i demà s’inicien la venda d’entrades

La nova programació de febrer a juny de 2020 es va presentar ahir dimarts, 10 de desembre, al Teatre Auditori de Granollers amb un objectiu clar: que tothom pugui regalar cultura aquest Nadal!

Novament es va posar el focus d’atenció en els espectadors i espectadores, aquesta vegada a través d’uns itineraris de recomanacions d’espectacles que Escena grAn va editar segons el perfil de públic: els més exploradors, els que volen desconnectar i passar-ho bé, els amants de la música clàssica, els que van a l’aposta segura i busquen els “imprescindibles” o aquelles famílies que volen gaudir de les arts escèniques amb els seus infants.

La benvinguda a l’acte va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Maria Villegas, i la directora del Teatre Auditori de Granollers, Tracy Sirés. I la nova cartellera va ser presentada pels cinc programadors dels cinc equipaments d’Escena grAn: Laura Llamazares del Teatre Auditori de Granollers, Txell Remolins de Llevant Teatre, Carme Ramon de la Sala de concerts nau B1 de Roca Umbert, Montserrat Homs de la Sala de Cultura Sant Francesc i Miquel Fusté del Teatre Auditori Can Palots. De la mà del periodista, Eloi Vila, que ja ens va acompanyar en la primera part de la temporada, els programadors van descobrir a més d’un centenar de persones les principals apostes d’aquests propers mesos.

El públic més explorador, aquell que busca la novetat, l’espectacle de noves tendències, propostes en clau femenina o que remoguin consciències tractant problemàtiques socials té un munt de propostes aquesta temporada. Destaquen Trama, Rebota, rebota i en tu cara explota, Calma, Suite Toc núm. 6, Engrunes, Iphigenia en Vallecas, FemPop, La cançó dels deportats, El pequeño poni  i Carles Marigó.

Els amants de la música clàssica tenen per endavant una nova temporada de concerts que emocionaran, amb obres de grans autors que ens faran viatjar a èpoques passades de la mà de les formacions residents del TAG (Orquestra de Cambra de Granollers, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i Cor de Cambra de Granollers) i la Coral Albada de Granollers, entre d’altres. Concerts com La Pastoral, Carnaval dels animals, Renaissance, Monteverdi, La guitarra mediterrània i Living the Rèquiem, en són un exemple.

Els programadors també han pensat en aquells que simplement volen desconnectar, riure i passar una estona amb amics. Per aquestes persones hi ha un ventall amplíssim de propostes i concerts: Esta boca es mía, La cantant calva, Elles, Carnaval a la fàbrica, Joan Garriga, La Migas, Ítaca Band, Denominació d’Origen, Les coses excepcionals, Toundra, Mazoni, Todo fluye, FEMAC.

També hi tenen cabuda en la nova programació els “imprescindibles”, aquelles grans produccions amb grans noms de l’escena teatral, grans clàssics i propostes plenes de cares conegudes. És el cas d’obres com Mrs Dalloway (Virginia Woolf), La Rambla de les Floristes, Eva contra Eva (Emma Vilarasau), Esperant Godot, La guerra de Troia que no es farà, Macbeth, La Traviata, Romeo i Julieta i La del manojo de rosas.

Els petits de casa seguiran viatjant de la mà dels Patinautes, a través dels equipaments d’Escena grAn, per espectacles plens de delicadesa, divertits i pensats especialment pels més menuts. Destaquen de la programació familiar l’espectacle Alma, Sons de colors, Aladín, Cenicienta y las zapatillas de cristal i la gran aposta de la temporada: Greta i els Trihumans, la nova òpera infantil de mans de l’Orquestra de Cambra de Granollers, Veus-Cor Infantil Amics de la Unió i el Teatre Auditori de Granollers.

La programació, entenent que la relació del públic amb els espectacles va molt més enllà, que contempla també una bona selecció d’activitats al voltant de la cartellera: les activitats 360º. Tallers, assajos oberts, presentacions, converses... per obrir al públic l’experiència escènica i musical, abans i després de l’espectacle, amb la idea d’aprofundir molt més en el treball dels artistes, créixer i compartir sensacions.

Llevant Teatre passa a mans de Granollers Escena

Abans de la cloenda de la primera tinent d’alcalde de Granollers, Alba Barnusell, i l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, Eloi Vila va cedir la paraula a Txell Remolins, l’actual directora de Llevant Teatre que va anunciar que deixava la direcció artística d’aquest equipament granollerí.

Granollers Escena, empresa pública que gestiona el Teatre Auditori de Granollers, n’assumirà el control per no perdre un espai cultural d’aquestes característiques, que primer havia funcionat amb el nom de Teatre Ponent, durant 18 anys, i que ara, des de feia tres temporada, portava el nom de Llevant Teatre.

ABONAMENTS I VENDA D’ENTRADES

Venda exclusiva d’abonaments: dimarts 11 de desembre de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h al Teatre Auditori de Granollers i a través del web de compra www.escenagran.cat.

Venda d’entrades i abonaments: a partir del 12 de desembre, en l'horari habitual (dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19 h i divendres de 17 a 19.30 h).

DESCARREGA EL LLIBRET DE LA TEMPORADA 2019/2020 | Febrer - Juny

Actualitat