Ja tenim el resultat del sorteig per veure TRAMA!

13.01.2020

Enhorabona a totes les guanyadores!!

Ja tenim els noms dels afortunats/des que han guanyat les entrades dobles per veure TRAMA de Roser López Espinosa, aquest diumenge 19 de gener al Teatre Auditori de Granollers.

Gràcies a tots aquells que han rebut el butlletí, per ser clients habituals del Teatre Auditori, i hau contestat la pregunta: "Quina va ser la última producció que va presentar la granollerina Roser López Espinosa al Teatre Auditori de Granollers?". La última peça que va presentar la ballarina a Granollers va ser "L'estol" dins de l'espectacle "Producció Nacional de dansa". De tots el que heu contestat bé la pregunta...

Els guanyadors han estat aquests (consulta el llistat).

Podeu passar a recollir les entrades per les taquilles del Teatre Auditori de Granollers en el següent horari:
- Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h
- Divendres de 17 h a 19.30 h
Quan abans vingueu, millors butaques tindreu!

IMPORTANT: En cas que no pogueu venir, truqueu al 93 840 51 20 o envieu un mail info@escenagran.cat abans de dijous 16 de gener, a les 17 h.

Els guanyadors del sorteig han estat seleccionats de forma totalment aleatòria a través de la plataforma Easypromos. Consulta aquí el certificat de validesa per veure els detalls del sorteig.

BONES NOTÍCIES PER TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT!

No volem que us perdeu aquesta joia de la dansa contemporània i, per això, oferim a tots els participants del concurs el 25% de descompte. Els participants rebreu un correu amb més informació sobre aquest descompte. No us perdeu Trama!

Actualitat