Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

Els dos concerts d’aquest divendres de l’Escola Municipal de Música es suspenen

29.01.2020

Els concerts de l’Escola de Municipal de Música de Granollers estaven previstos per aquest divendres a les 19 h (proposta pedagògica: El piano a 4 mans) i a les 20 h (concert principal: París a 4 mans), a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers

Els dos concerts previstos per aquest divendres 31 de gener al Teatre Auditori de Granollers es suspenen per baixa mèdica de la pianista Pilar López-Carrasco, una de les solistes dels concerts.

La proposta de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Granollers amb els pianistes Jean-Pierre Dupuy i Pilar López-Carrasco contemplava, com és habitual, el concert pedagògic i gratuït a les 19 h (El piano a 4 mans) i el concert principal a les 20 h (París a 4 mans). Totes dues sessions han quedat anul·lades.

L’Escola de Municipal de Música i el Teatre Auditori de Granollers, que ja estan buscant nova data per tornar a programar la proposta, lamenten les molèsties causades.

Devolució de les entrades

El Teatre Auditori es posarà en contacte (a través del correu electrònic i/o telèfon i per SMS) amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquests concerts perquè puguin recuperar l’import de les entrades.

L’import de les entrades serà retornat a partir del 30 de gener de la següent manera: 

- Si les entrades es van comprar a través d’Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

- Si les entrades es van comprar a taquilles del Teatre Auditori es podrà venir presencialment en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30 h. 

Actualitat