El Teatre Auditori de Granollers estrena un piano Steinway gran cua

12.02.2020

El concert Carnaval dels animals de l’Orquestra de Cambra servirà per presentar al públic el nou piano

Diumenge 16 de febrer veurem i escoltarem per primera vegada a l’escenari de la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers (TAG) el nou piano gran cua Steinway and Sons, que sonarà al proper concert de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

En ser tant un “teatre” com un “auditori” de música, el Teatre Auditori de Granollers és un equipament escènic i musical que fa una aposta clara per una programació de música clàssica estable de la mà de les tres formacions residents del Teatre - l’Orquestra de Cambra de Granollers, el cor VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers-.

D’aquí sorgeix la necessitat de disposar d’un piano de qualitat per els concerts de la temporada. Fins avui l’equipament ha disposat d’un piano de mitja cua sense la qualitat necessària per a molts dels concerts que es presenten a l’Auditori, la qual cosa ha fet que sovint s’hagin hagut de llogar altres pianos de més qualitat, amb els conseqüents costos que això suposa. 

Finalment, el Teatre Auditori va decidir obrir un concurs amb un import que, per diferents prospeccions de mercat, es va considerar adequat per tal que s’hi presentessin diversos pianos gran cua de qualitat. El resultat ha estat que l’oferta d’un piano de segona mà Steinway and Sons, una de les marques més prestigioses, en sortís guanyadora.

Aquest piano serà un dels dos que sonaran el proper diumenge a la tarda a les 17.30 h i a les 19 h en el concert que oferirà l’Orquestra de Cambra de Granollers, on interpretarà l’obra del compositor francès Camille Saint-Saëns El Carnaval dels animals, per a dos pianos i orquestra de corda (amb flauta, clarinet i percussió).

Actualitat