A partir de demà 5 de març a les 10.30 h, entrades de Cantània a la venda!

04.03.2020

La venda d’entrades amb codi comença demà dijous 5 de març a partir de les 10.30h fins al 3 d’abril a les 23:59 h, tant per Internet com per taquilles del Teatre Auditori de Granollers.

Es podran comprar tantes entrades com codis es tinguin. Si es volen més entrades la venda lliure sense codis de les entrades sobrants (si n’hi ha) serà a partir del dijous 23 d’abril a les 10.30 h, a través d’Internet i de les taquilles del Teatre Auditori.

Els menors de 2 anys no paguen entrada perquè no ocupen seient (van a la falda dels pares), però igualment han de treure entrada a les taquilles.

MANUAL DE PROCÉS DE COMPRA ENTRADES CANTÀNIA VIRTUAL

PROJECTE EDUCATIU CANTÀNIA "VIRTUAL”

Aquest any amb la Cantata Virtual viurem la historia d’en Marcel, que s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. La Sara, la seva assistenta virtual, està programada per ajudar-lo i té la capacitat d’aprendre. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?

Cantània és l’activitat participativa organitzada per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori, en què les escoles treballen una obra durant l’any escolar. El gran final és la interpretació dels alumnes al Teatre Auditori.

COMPRA D’ENTRADES

La Cantània té un total de 18 funcions, cal que escolliu bé el dia i l'hora d'actuació de la vostra escola.

 

 

Actualitat