El confinament no atura el moviment! T'animes a ballar?

08.04.2020

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA | 29 D'ABRIL DE 2020

Aquest any no podrem celebrar com sempre el Dia Internacional de la Dansa a Granollers. La tradicional mostra d'escoles i grups de dansa a la plaça de l'Església ha quedat suspesa amb motiu del Covid-19 però, no per això, deixarem de ballar!

Escena grAn se suma a la campanya #BallemaCasaDID20 de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) per celebrar el Dia Internacional de la Dansa des d'avui mateix!

#BallemaCasaDID20 i #Granollersballa

Davant la situació de confinament en què ens trobem, hem decidit sumar-nos a l'APdC i organitzar una celebració del Dia Internacional de la Dansa a les xarxes! En comptes d'un dia, ens proposem celebrar la dansa tot el mes d'abril!

Fins al 29 d'abril, dia oficial del DID, us animem a viure el DID'20 des de casa, convertint les xarxes en una festa del moviment! Pengeu les vostres coreografies amb la música que més us agradi (creativitat, improvisació i originalitat al poder!) acompanyades del hashtag #BallemaCasaDID20 i #Granollersballa. Hi esteu tots i totes convidats/des, professionals, amateurs, nens i nenes, joves i grans!

Etiqueteu-nos per a què en puguem fer difusió!
D'aquesta manera donarem a la dansa la visibilitat que es mereix, i farem pinya en un moment on ens necessitem tant!

"Petit Gran Moviment", el missatge del Dia Internacional de la Dansa de Montse Otzet

"El que és important no és tan sols dedicar a la dansa un dia internacional, sinó que siguem capaços de donar-li un espai emotiu i generós en les nostres vides"

MISSATGE SENCER DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA 2020

Actualitat