Segueix la cultura a Granollers!

12.06.2020

La ciutat estrena una nova programació cultural, per a tots els públics, que anirà del 25 de juny al 28 de juliol

El Teatre Auditori programa, per la seva part, una triple sessió de concerts de clàssica a la fresca

Aquest estiu, del 25 de juny al 28 de juliol, la ciutat s’omplirà d’una àmplia oferta d’activitats culturals transversals i per a tots els públics. Sota el lema Segueix la cultura, la cultura segueix, la programació inclou arts visuals, música, dansa, cinema, audiovisual, pensament, teatre i exposicions. Així mateix hi ha formacions artístiques, workshops per a professionals del sector artístic, formació en línia i activitats infantils i familiars. Una oferta conjunta dels equipaments culturals de la ciutat, pensada amb una mirada local i adaptada al context actual.

Coneix aquí la normativa de les activitats

Inscripcions a les activitats

A la web d'Escena grAn podràs fer la teva inscripció per a més d'una vintena d'activitats del programa i, per a la resta d'activitats, trobaràs la informació detallada sobre la inscripció a cada activitat del programa. 

El Teatre Auditori programa "Alla Cambra", tres concerts de clàssica a la fresca

L’Orquestra de Cambra de Granollers es reinventa i crea diversos grups de petit format per oferir-vos concerts a la fresca a les nits d’estiu de Roca Umbert. Un repertori fresc i estiuenc que ens envoltarà i ens farà gaudir de la música en directe i ens aproparà als membres de l’orquestra. El vent, la corda i la percussió, per separat, ens faran entendre millor la unitat i el tot d’una orquestra. Amb el suport del Teatre Auditori de Granollers i l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Del 30.06.20 al 14.07.20 | 20 h | Exterior de Roca Umbert
Entrada gratuïta amb aforament limitat.
Cal inscripció prèvia per participar-hi. 

Informació i inscripcions aquí.

TOTA LA INFORMACIÓ DE SEGUEIX LA CULTURA AQUÍ

Actualitat