Set of sets

Finalitzat
2018-2019
DURADA: 

60 minuts

04.05.19 | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Entrades a la venda a partir del 12 de desembre.

Idea i concepte: GN|MC Guy Nader | Maria Campos 

Direcció: Guy Nader

Creació i interpretació: Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Patricia Hastewell (Clémentine Télesfort), Alfonso Aguilar (Csaba Varga), Tom Weksler

Música: Miguel Marin

Disseny de llums: Yaron Abulafia

Direcció tècnica: Albert Glas

Disseny d’espai: GN|MC, Yaron Abulafia

Vestuari: Anna Ribera

Assistència d’assajos: Tanja Skok

Set of sets
Set of sets

Guy Nader i Maria Campos ballen fins a l'infinit en un espectacle de dansa contemporània

Els coreògrafs i ballarins Maria Campos i Guy Nader desafien la gravetat en l’espectacle Set of sets, amb set ballarins -ells dos inclosos-, que es desenvolupa durant una hora com un viatge de cossos que s’enreden i es desenreden en un recorregut basat en l’infinit. Una peça que ens ensenya com arribar fins al límit i indaga en el concepte de circularitat jugant, en tot moment, amb la complicitat entre els artistes.

Els dos artistes, amb seu a Barcelona, col·laboren junts des de l'any 2006 creant conjuntament diverses obres que s'han mostrat a nivell nacional i internacional. GN|MC han estat convidats en diverses ocasions per a crear peces en diferents companyies internacionals com EN-Knap a Eslovènia, Eva Duda Dance Co a Hongria i Tanzmainz, Staatstheater a Mainz a Alemanya, entre d'altres. Amb Tanzmainz creen en 2016 Fall seven times, espectacle amb el qual GN|MC rep el premi de teatre a Alemanya Der Faust 2017.

Els dos coreògrafs desenvolupen un llenguatge artístic a través de la recerca constant de nous contextos i territoris per redefinir contínuament el seu apropament al món de la dansa i el moviment. I és que GN|MC comparteixen una idea semblant del que significa la dansa i el moviment per a ells: tots dos busquen una fisicalitat arriscada, exigent i energètica, amb l’objectiu d’empènyer el cos més enllà dels seus límits.

BLOG DEL TEATRE

SET OF SETS | Entra en òrbita i enlaira’t

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR