IT Dansa

Presenta quatre peces diferents

Finalitzat
2021-2022
divendres, 21 de gener | 20:00 h
Durada: 85 minuts

Descarrega el programa de mà de la companyia

Preus 
20€ Zona A 
10€ Zona B 
10€ #SecretJove

Abonaments 
3-4 espectacles: 16€ 
5-7 espectacles: 15€
+8 espectacles: 14€

FITXA ARTÍSTICA
Cia. It Dansa
Coreografies:
Twenty eight thousands waves, de Cayetano Soto (procés de creació)
The Prom, de Lorena Nogal
Lo que no se ve, de Gustavo Ramírez (estrena)
Kaash, de Akram Khan
Equip de ballarins i ballarines: Jasmine Achtari, Carlota Batalla, Martí Blanco, Beatriz Cáceres, Gloria García, Kora Leiva Gnonnas, Towa Iwase, Joan Jansana, Coke López, Luis Martínez, Yamil Ortiz, Pere Sansaloni, Maria Sayrach, Laia Serra, Isaac Verdura i Yarden Zana.
Alumnes en pràctiques: Queralt Farran i Gabriel Parra.

Sala Gran

19 h Presentació a càrrec del Col·lectiu Recomana
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

IT Dansa és una jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre formada per 17 joves ballarins internacionals talentosos. L’espectacle que ens presenta està composat per quatre peces de dansa. L’energètica "Kaash" d’Akram Khan, "The Prom" de Lorena Nogal, i les noves creacions de la temporada concebudes pels coreògrafs Gustavo Ramirez i Cayetano Soto.

La funció arrencarà amb "Twenty eight thousands waves", creació que Cayetano Soto va concebre el 2014 per al Ballet BC de Canadà, i que al Teatre Auditori es podrà veure en una versió que encara està en procés de creació. Per idear la peça, Soto es va inspirar en els cops que pateix de mitjana un petrolier per les onades del mar, que són uns vint-i-vuit mil al dia, com a concepte per parlar de la resiliència, la vida i la mort i la capacitat de supervivència.

La segona novetat del programa és "Lo que no se ve", de Gustavo Ramírez, una peça intimista i de gran sensibilitat on tres duets interpreten diferents maneres d’entendre les relacions de parella. Aquesta és la quarta coreografia que Ramírez concep per a IT Dansa.

Una altra de les coreografies que ballarà IT Dansa serà "The Prom", de Lorena Nogal, peça que recrea els records del conserge d'un institut en la nit de graduació i que cobra vida sobre un collage musical dels anys vuitanta.

I tancarà la funció "Kaash", de l’aclamat Akram Khan, un espectacle de dansa pura, amb música basada en les percussions tribals, que ens trasllada a una Índia enèrgica i salvatge.

Dansa contemporània per evocar l’origen del món a través del moviment

Què diu la crítica?

 

Divendres
21
gen
20:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat