Després de ToT

De la companyia Psirc

Finalitzat
dissabte, 28 de gener | 20:00 h
DURADA:  75 minuts

Preus:
18€ Zona A
18€ Zona B
9€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 14,40€
5-7 espectacles: 13,50€
+8 espectacles: 12,60€

Fitxa artística:
Cia. Psirc

Direcció: Rolando San Martin
Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual i Rolando San Martin
Interpretació: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual

Sala Gran

Activitats 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

Després de Tot, una saga molt simpàtica i que fa mal

El nou projecte artístic de la Companyia explora el gènere literari de les sagues i proposa un format escènic anàleg. Realitza un treball profund i contemporani de la dramatúrgia en el circ, posant-ho com un dels centres importants de recerca, jugant amb diversos llenguatges escènics i explorant la seva  capacitat narrativa.

Proposem la hipòtesi que els personatges de la peça són els mateixos artistes de la Companyia Psirc vivint com a família i comunitat en un pantà. L'espai escènic, que és el mateix a cada peça, es concep a la perifèria de qualsevol civilització; un paisatge en extinció que probablement Google situï al marge del món, on la vida es replanteja diàriament. 

El pantà  és la metàfora d'aquest territori exòtic, un llindar entre el que ha anat i el que ha d'arribar, un territori on es representen històries relacionades amb allò humà. Després de tot, parla sobre la quotidianitat d'existències concebudes des del marge.

La saga està formada per cinc espectacles representats tots en directe. El conjunt dels seus relats, que componen l'arc final de l'escriptura dramatúrgica, es realitza a través de quatre episodis i culmina amb la peça que titulem Després de tot, la pel·lícula.

Espectacle coproduït pel Grec 2022 Festival de Barcelona; PSiRC; La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance; Nilak, circ teatre itinerant, i Fira Trapezi Reus.

Un espectacle sobre la (im)potència o la (im)possibilitat que té el marginal per existir

> Recorda que per la compra de l'entrada per 'Després de ToT', tens el 50% en qualsevol espectacle GPS de la temporada. Consulta la programació aquí.

Dissabte
28
gen
20:00 h
 
Des de
9 €
Finalitzat