Mapadeball

Un projecte pedagògic

Comprar
8.5 €
DURADA:  60 min
Del dt. 02.05.23 al dv. 05.05.23 | 20:00 h

Preu:
8,5€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Coreografia: Pere Faura
Formadores: Àgueda Murillo, Carmen Nàjera, Llum Baraldés i Pilar Cecília

Instituts participants: Institut Lauro (Les Franqueses del Valles), Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Antoni Cumella (Granollers), Institut El Vern (Llica de Vall), Institut Domus d’Olivet (Canovelles), Institut Marta Estrada (Granollers) i Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor).

Sala Gran

Compartir

El Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural acullen una nova edició del projecte Mapadeball, aquest any dirigit pel coreògraf Pere Faura. El projecte és un viatge a través de la transcripció, la traducció i la transmissió, amb l’objectiu final d’una interpretació que introdueixi, promogui i doni a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove.  

Un manual d’instruccions per escriure amb el cos una dansa de gestos i paraules. Una recepta de cuina on all, mel, bledes i abelles seran els ingredients d’una gran paellada ballada. Un ritual massiu que evocarà grans referents de la nostra memòria col·lectiva, al mateix temps que donarà espai a aquelles ofrenes més personals i singulars. Un gran joc del telèfon fet de bots i mots creats per tots, ballant junts en una festa de medalla en plena nit de tempesta i llampada.  

650 joves d’ESO de set instituts celebraran la dansa, l’homenatge al cos i les seves possibilitats!

Dimarts
02
mai
20:00 h
 
Des de
8.5 €
Dimecres
03
mai
20:00 h
 
Des de
8.5 €
Dijous
04
mai
20:00 h
 
Des de
8.5 €
Divendres
05
mai
20:00 h
 
Des de
8.5 €