Jauría

Escrita per Jordi Casanovas

divendres, 25 d’octubre | 20:00 h
DURADA:  85 min
Entrades a la venda a partir del 20 de juny (venda d'abonaments) i 21 de juny (venda d'entrades individuals)

Preus:
28€ Zona A
14€ Zona B
14€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 22,40€
5-7 espectacles: 21€
+ 8 espectacles: 19,60€

Fitxa artística:
Autoria: Jordi Casanovas
Direcció: Miguel del Arco
Intèrprets: Ángela Cervantes, Artur Busquets, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas
Veus en off: Carla Tovias
Escenografia: Alessio Meloni
Disseny de vestuari: José Novoa
Disseny de llums: Juan Gómez Cornejo
Disseny de so: Sandra Vicente

Espectacle en castellà (veus en off en català)

Sala Gran

Compartir

Tres de la matinada del 7 de juliol de 2016. Festes de San Fermín. Ells són cinc amics que es fan dir "La Manada". El més jove, i membre recent, ha de passar per un ritual d'iniciació. Després de creuar-se amb una noia al centre de Pamplona, s'ofereixen per acompanyar-la al seu cotxe, aparcat als afores de la ciutat. Durant el camí un d'ells aconsegueix accedir al portal d'un edifici i crida a la resta. Agafen a la noia i la fiquen dins.

Aquesta obra va ser creada a partir de les transcripcions del mediàtic judici que es va fer entre 2017 i 2019, amb fragments de les declaracions dels acusats i la denunciant publicades a diferents mitjans de comunicació. Una ficció documental que ens permet viatjar per la ment de la víctima i els seus agressors. Un judici on la denunciant és revictimitzada, obligada a donar més detalls de la seva intimitat que els propis denunciats. Un cas que va sacsejar el concepte de masculinitat, de consentiment i d'agressió sexual a la nostra societat. Un judici que va marcar un abans i un després.

Les entrades per 'Jauría' es podran adquirir quan comenci la venda d’entrades de la primera part de la nova temporada 24/25: a partir del 20 de juny en format d’abonament i, a partir del 21 de juny, com a entrades individuals.

Si vols, et pots apuntar a la llista d'espera i t'avisarem perquè siguis dels primers/es a tenir la teva entrada: LLISTA D'ESPERA

‘Jauría’, la reconstrucció emocional del judici de ‘La Manada’

Divendres
25
oct
20:00 h