Projectes socials

Consulta el Dossier de Projectes Socials i Educatius del Teatre Auditori

La cultura és una eina de transformació i benestar social imprescindible, per això el Teatre Auditori de Granollers impulsa projectes socials que tenen impacte directe sobre els sectors de població més necessitats, prenent les arts escèniques i la música com a eina de desenvolupament, integració i benestar.

L’acompanyament i la col·laboració de les empreses patrocinadores i els mecenes ens permet fer créixer projectes i impulsar-ne de nous. Els principals projectes socials amb els que treballem actualment són:

Apropa Cultura

El Teatre Auditori de Granollers està adherit al programa social Apropa Cultura, que neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. Més informació.

Un matí d'orquestra

Projecte impulsat per Apropa Cultura, l’OCGr i el Teatre Auditori de Granollers, que apropa la música clàssica a persones amb discapacitat intel·lectual, que conviuen amb un trastorn mental o amb Alzheimer, així com els seus cuidadors o familiars i a persones privades de llibertat. Més informació.

Coenzims

Projecte de treball comunitari que realitza activitats socioeducatives relacionades amb alguns espectacles i formacions artístiques del nostre equipament. Treballem estretament amb la companyia convidada cada temporada al Teatre Auditori, per apropar les arts escèniques a col·lectius que no accedeixen de forma natural a l’oferta cultural de la ciutat. Més informació.

Musicànim

Projecte liderat per l’Orquestra de Cambra de Granollers que apropa la música clàssica a pacients i usuaris de l’Hospital de Granollers afavorint el benestar d’aquesta comunitat. Cada quinze dies músics pertanyents a l’Orquestra de Cambra de Granollers interpreten breus concerts en els vestíbuls, consultes externes i sales d’espera de l’Hospital així com en les àrees d’oncologia, UCI, pal·liatius, pediatria i salut mental. Més informació.

 

Notícies relacionades