Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Projectes Socials

La cultura és una eina de transformació i benestar social imprescindible, per això el Teatre Auditori de Granollers impulsa projectes socials que tenen impacte directe sobre els sectors de població més necessitats, prenent les arts escèniques i la música com a eina de desenvolupament, integració i benestar.

L’acompanyament i la col·laboració de les empreses patrocinadores i els mecenes ens permet fer créixer projectes i impulsar-ne de nous. Els principals projectes socials amb els que treballem actualment són:

Un matí d'orquestra

Projecte impulsat per Apropa Cultura, l’OCGr i el Teatre Auditori de Granollers, que apropa la música clàssica a persones amb discapacitat intel·lectual, que conviuen amb un trastorn mental o amb Alzheimer, així com els seus cuidadors o familiars i a persones privades de llibertat.

Coenzims

Projecte de treball comunitari que realitza activitats socioeducatives relacionades amb alguns espectacles i formacions artístiques del nostre equipament. Treballem estretament amb la companyia convidada cada temporada al Teatre Auditori, per apropar les arts escèniques a col·lectius que no accedeixen de forma natural a l’oferta cultural de la ciutat.

Musicànim

Projecte liderat per l’Orquestra de Cambra de Granollers que apropa la música clàssica a pacients i usuaris de l’Hospital de Granollers afavorint el benestar d’aquesta comunitat. Cada quinze dies músics pertanyents a l’Orquestra de Cambra de Granollers interpreten breus concerts en els vestíbuls, consultes externes i sales d’espera de l’Hospital així com en les àrees d’oncologia, UCI, pal·liatius, pediatria i salut mental.