A partir del 24 d’abril a les 17 h es posaran a la venda de forma lliure les entrades sobrants de Cantània

12.04.2019

PROJECTE EDUCATIU CANTÀNIA “A DE BROSSA”

Aquest any amb la Cantata ens endinsarem en l'univers del poeta Joan Brossa. La Blanca i la Bruna s’endinsen en l’univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i textos trobats en uns arxius foscos, en les catacumbes d’una biblioteca nacional. La Blanca i la Bruna viatgen al món brossià de la màgia, el joc, les paraules, gràcies a unes ulleres molt especials a través de les quals, experimenten una nova mirada cap a elles mateixes i cap a la vida.

Cantània és l'activitat participativa organitzada per l'Associació Cultural i el Teatre Auditori, en què les escoles treballen una obra durant l'any escolar. El final del projecte és la interpretació dels alumnes al Teatre Auditori.

 

COMPRAR ENTRADES:

La Cantània té un total de 17 funcions, cal que escolliu bé el dia i l'hora d'actuació de la vostra escola.

Introdueix cadascun dels codis que t'ha donat l'escola per cada entrada que tinguis assignada! Tots els codis tenen 5 xifres!

Recordeu que un codi val per una entrada, d'aquesta manera heu de tenir tants codis com entrades us hagi assignat l'escola.

L'entrada té un preu únic de 8 euros, sense descomptes.

Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sense localitat. Cal recollir l'entrada gratuïta el mateix dia de l'espectacle a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers.

Els nens a partir de 2 anys han de tenir entrada per veure l'espectacle.

Es podran comprar les entrades amb codi del 6 de març al 5 d’abril. Aquest procés serà autònom per les famílies, ja que podran comprar les entrades amb CODI directament a través d'internet i de les taquilles del Teatre Auditori (dimecres, dijous i divendres de 17.00 a 19.30h).

 

MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D’ENTRADES

Actualitat