Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

Arrenca la nova temporada d’Escena gran amb més de 60 espectacles!

01.07.2019

El projecte Escena grAn, plenament consolidat, es va presentar dijous 27 de juny amb una programació d’allò més variada de setembre de 2019 a gener de 2020 i amb un objectiu clar: fer-te gaudir al màxim de l’experiència de venir al teatre i oferir-te una cartellera de màxim nivell i plena d’activitats al voltant de la programació.

El periodista Eloi Vila, conegut pel programa Al cotxe! de TV3, va ser el moderador de l’acte de presentació, que va tenir lloc a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers. A més de la presència dels alcaldes i regidors de Granollers i Canovelles i el director del Teatre Auditori de Granollers i un nombrós públic assistent, l’acte va comptar amb la presència dels 5 programadors d’Escena grAn: Laura Llamazares del Teatre Auditori de Granollers, Txell Remolins de Llevant Teatre, Carme Ramon de la Sala de concerts nau B1 de Roca Umbert, Montserrat Homs de la Sala de Cultura Sant Francesc i Miquel Fusté del Teatre Auditori Can Palots.

Una trobada amb programadors, artistes i públic que va servir per descobrir les principals apostes d’aquesta temporada: obres teatrals revelació de la temporada, música moderna de màxima actualitat, propostes de dansa de pes, espectacles de màgia i monòlegs i concerts de música clàssica amb esperit de canvi que es presentaran amb detall el 25 de setembre al Teatre Auditori amb el crític musical Xavier Chavarria.

Durant la presentació es van descobrir espectacles de la nova programació amb noms tan coneguts en el món del teatre com Pere Arquillué, Pablo Derqui, Julio Manrique, Flyhard Produccions, T de Teatre, Dagoll Dagom, Clara Segura, Bruno Oro o Lola Herrera; grups musicals de primer nivell com Sau, Pupil·les, Delafé, Mishima o els granollerins In Crescendo; noves tendències escèniques de mans de l'Agrupació Señor Serrano o Les impuxibles, amb Clara i Ariadna Peya; i la millor música clàssica de mans de les formacions locals residents al Teatre Auditori: l’Orquestra de Cambra de Granollers i Veus-Cor Infantil Amics de la Unió i el Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música de Granollers.

En aquesta primera part de la temporada gaudirem també, segons van explicar, de l’òpera La Cenerentola de Rossini de mans dels Amics de l’Òpera de Sabadell, així com d’un nou cicle de Sarsuela que encetarà l’Aula Lírica de Granollers, amb la seva Gran Gala Lírica Catalana.

Els nostres petits es divertiran com mai de mans dels intrèpids viatgers, els Patinautes, que els convidaran a veure petites joies com Canto i Jungla, incloses en el festival El més petits de tots, divertits espectacles de titelles i música de la Roda d’Espectacles Infantils o propostes musicals televisives com els Lunnis de leyenda. La programació, a més, es completarà amb una programació de Nadal intensa per tal que visquem les festes de Nadal també des dels escenaris, amb el musical Artaban, la llegenda del quart Rei Mag, el clàssic de dansa clàssica El Trencanous i els tradicionals (però innovadors!) Pastorets de Granollers i Canovelles.

La programació, entenent que la relació del públic amb els espectacles va molt més enllà, contempla també una bona selecció d’activitats al voltant de la cartellera: les activitats 360º. Tallers, assajos oberts, presentacions, converses... per obrir al públic l’experiència escènica i musical, abans i després de l’espectacle, amb la idea d’aprofundir molt més en el treball dels artistes, créixer i compartir sensacions.

La presentació va acabar amb un còctel a la terrassa del Teatre Auditori i l'actuació dels membres de Sifanofa Teatre que van oferir als assistents un petit tast del que es preveu que serà un dels espectacles més exitosos de la temporada: el musical Across The Univers Project, en homenatge als Beatles i a l'esperit revolucionari dels anys 60.

Una gala que va començar amb el lema de la temporada "Sí que m'estima" i va acabar amb la cançó "All you need is love". Recordem que la venda d’abonaments començarà dimarts 2 de juliol i, a partir del 3 de juliol, es podran comprar també entrades individuals.

GALA INAUGURAL, AL SETEMBRE

L’inici de temporada tindrà el tret de sortida el 21 de setembre, a les 21 h, amb la Gran Gala inaugural, presentada també pel periodista Eloi Vila, i l’actuació de números d’un dels espectacles revelació de la temporada passada: Revolution d’Amics de la Unió.

Actualitat