Si et va agradar Aüc, no et perdis el taller obert de Les Impuxibles

19.02.2020

Un taller d'investigació i experimentació agafant el cos i la sexualitat com a punt de partida i la música i el moviment com a eines de treball. Conduït per Les Impuxibles (Ariadna Peya i Clara Peya).

Coenzims, projecte social i pedagògic

El taller s'emmarca en les activitats Coenzims, organitzades pel Teatre Auditori de Granollers, en relació a les artistes convidades de la temporada 19-20: Les Impuxibles i les obres presentades a Granollers.

Dissabte, 29 de febrer de 2020, 11.30 h
Entrades limitades AQUÍ
Durada: 3 hores
Preu: 5 €

Les Impuxibles, artistes convidades de la temporada 2019-2020 del Teatre Auditori de Granollers

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cada una per separat i l’harmonia del vincle que les uneix. Són la Clara i l’Ariadna Peya; germanes, creadores i intèrprets. Les Impuxibles treballen la barreja de llenguatges.

Una recerca que fusiona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que no s’acaba i que les porta a la construcció d’un llenguatge propi. Per això segueixen apostant per a la cooperació i les aliances entre creadors i universos, per decubrir noves formes de creació i poder portar més enllà el seu treball. El compromís social ha fet créixer en elles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social posicionant-se en una política d’igualtats.

MÉS INFORMACIÓ

Taller amb les Impuxibles Activitat 360º
Finalitzat
2019-2020
Taller obert amb Les Impuxibles
Amb Ariadna i Clara Peya
ds. 29.02.20 | 11:30 h
Activitats 360º

Actualitat