Les Impuxibles

Temporada 2019-2020

Descarrega aquí l'exposició sobre Les Impuxibles

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cada una per separat i l’harmonia del vincle que les uneix. Són la Clara i l’Ariadna Peya; germanes, creadores i intèrprets.

Treballen la barreja de llenguatges. Una recerca que relaciona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que les condueix, sense fi, cap a la construcció d’un llenguatge propi. Per això aposten per la constant cooperació i les aliances entre creadors i universos.

El compromís social ha fet créixer en Les Impuxibles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social, amb un clar posicionament pel que fa a la política d’igualtats.

Espectacles programats la temporada 2019-2020

La companyia va presentar durant la temporada dos espectacles al Teatre Auditori, Aüc i Suite TOC núm. 6, i van oferir, a més, diversos tallers de treball comunitari amb diversos col·lectius de la ciutat de Granollers, dins del projecte Coenzims.

Suite TOC núm. 6
Finalitzat
2020-2021
Suite TOC núm. 6
Cia. Les Impuxibles
dt. 15.12.20 | 20:00 h
Per explorar GPS Teatre
Aüc
Finalitzat
2020-2021
Aüc
Les impuxibles
ds. 11.01.20 | 21:00 h
Dansa Música Teatre

Tallers Coenzims sobre sexualitat, trastorns mentals i moviment del cos

A més dels espectacles, Les Impuxibles van treballar amb diversos col·lectius a través d’aquests tallers emmarcats en el projecte Coenzims:

  • Taller sobre sexualitat i violència de gènere. Una activitat vinculada a l’espectacle Aüc que tracta els rols de la masculinitat, les relacions de poder per acabar reflexionant sobre una de les conseqüències: la violència sexual. El taller es va fer amb el grup d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques de l’Escola Municipal del Treball de Granollers i el va liderar Teo Pardo, activista transfeminista, i la cooperativa NUS, equip de professionals de les arts escèniques i el món social.

  • Treball amb familiars de persones amb trastorns mentals. L’Associació Daruma del Vallès Oriental es va posar en contacte amb el Teatre Auditori perquè estava interessada en l’obra Suite Toc núm. 6. Tenint en compte això, es va voler organitzar un taller dedicat únicament a familiars de persones amb trastorns mental. Es van afegir també al taller els familiars d’El Far. Marta Mariñas, psicòloga terapeuta que treballa i assessora Les Impuxibles, serà l’encarregada de fer aquest taller.

  • Laboratoris de moviment i música sobre el cos. Tallers de reflexió, investigació i creació a través del moviment i la música sobre el cos adreçats a diferents col·lectius: voluntàries del Xiprer i un grup de dones de Serveis Socials i l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral d’Arsènic Espai de Creació.

Notícies relacionades