La Cantània “Virtual” es farà al 2021

03.04.2020

Degut a la situació de crisi sanitària produïda pel Covid-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern estatal, es trasllada la Cantània al 2021.

Els alumnes que tenien previst participar en la Cantània 2020, no podràn participar en el projecte. Els nens i nenes que cantaran "Virtual" l'any vinent seran nous, així com tot el procediment d'inscripcions d'escoles, que també començarà de zero.

L’espectacle Virtual (Cantània 2020), previst pels dies 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 i 14 de juny al Teatre Auditori de Granollers, passarà a fer-se l’any 2021 a causa de la situació del COVID-19.

El canvi afecta els 125 concerts del projecte, tant els que es feien a Granollers, com els que s’organitzen a L’Auditori de Barcelona (d’on neix el projecte) com a la resta de ciutats que en formen part: Mataró, Saragossa, El Vendrell, Olot, Figueres, Manresa, Sant Cugat, Vic, Parla, Burgos, Vilafranca, Guimaraes i Valladolid.

La decisió ha estat consensuada entre L’Auditori, l’equip de direcció del projecte, organitzadors territorials, mestres i les autoritats de cada localitat per garantir la viabilitat del projecte i davant la impossibilitat de poder moure la Cantània a un altre moment de 2020.

D'aquesta manera, Virtual, que és el títol de la Cantània actual, un encàrrec al compositor Óscar Peñarroya amb text de Cèsar Aparício, es farà el 2021 i la cantanta que hi havia prevista per el 2021 es realitzarà l'any següent. Això facilitarà la feina als docents i permetrà a l'organització de Cantània aprofundir i donar un aire nou a les sessions de formació, a més d'aprofitar despeses que els centres ja han fet en la compra d’atrezzo.

DEVOLUCIONS D’ENTRADES

La devolució de totes les entrades comprades es farà al llarg d’aquestes setmanes. L’import es tornarà pel mateix canal de compra:

- Les entrades comprades a les taquilles del teatre es retornaran presencialment, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, en l'horari de taquilles: els dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h i els divendres de 17 a 19.30 h.

- Les entrades comprades per Internet es retornaran de manera automàtica al llarg d’aquestes setmanes. La devolució de l'import es farà en un termini de 72 hores a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.

INSCRIPCIONS A LA CANTÀNIA VIRTUAL 2021

Les escoles es podràn inscriure per a Virtual 2021 a partir del mes de setembre tal i com es fa sempre i serà un procés nou. A dia d’avui podem garantir que el curs que ve es faran el mateix número de concerts que els previstos enguany (inscripcions d’un curs per escola) però, en tot cas, és una decisió que s’acabarà de confirmar al setembre. 

Més informació: www.auditori.cat/ca/cantania-virtual-2021

Actualitat