Escena grAn estrena la nova revista ‘Repensem-nos’

20.05.2020

Els equipaments d’Escena grAn creen una publicació quinzenal amb continguts diversos per fer reflexionar al públic i donar veu a artistes, experts i públic en general

Avui, 20 de maig, surt a la llum el primer número de la nova revista digital d’Escena grAn: Repensem-nos. Una publicació amb caràcter quinzenal per a tots els públics, que s’anirà penjant a la web www.escenagran.cat, i que neix amb la voluntat d’oferir un espai al públic per reflexionar sobre la situació excepcional que estem vivint.

Es tracta, doncs, d’una revista que vol fer partícip a tothom de tot allò que ens inquieta, ens fa pensar i, sobretot, repensar-nos. S’hi podran trobar continguts diversos -entrevistes, articles i opinions- per compartir reflexions, provocar nous pensaments i noves idees i donar veu a tots els agents: artistes, companyies, programadors/es, experts i públic en general.

I és que durant aquest confinament hem vist que està canviant la manera de treballar, d'aprendre, de relacionar-se i també de consumir cultura. No obstant, s’ha fet encara més palès que necessitem la cultura per nodrir la nostra ànima i aferrar-nos a la creativitat dels nostres artistes, també, com a via d’escapament. Per què, malgrat la situació d’incertesa que estem vivint, el nostre cervell segueix caminant, avançant i ens porta a imaginar nous escenaris per no deixar d’oferir el que més ens agrada: la cultura.

La nova revista, a més de publicar-se cada dues setmanes a la web, s’enviarà també a la base d’espectadors d’Escena grAn, que compte amb més de 25.000 persones, a través d’un butlletí. Aquestes persones, que en el seu moment van accedir a rebre informació d’Escena grAn, han estat els primers en rebre la revista.

Escena grAn, a més, ha canviat la seva imatge general del web per centrar-se en aquest període excepcional i ha estrenat una nova secció en què s’hi publicaran totes aquestes revistes.

El primer número de la revista gira entorn al concepte “el riure”

Cada número de la revista tindrà una temàtica diferent en relació a les emocions que experimentem quan anem al teatre, gaudim d’un concert o compartim un espectacle amb els nostres familiars i amics.

La primera revista que Escena grAn presenta gira al voltant del riure. Què ens aporta riure? Com treballen els artistes l’emoció de fer-nos riure? En aquest número trobarem les respostes a totes aquestes preguntes amb el punt de vista de la companyia Escarlata Circus, propers artistes convidats de la temporada al Teatre Auditori de Granollers; un psicòleg que ens parla del beneficis del riure i diverses opinions d’espectadors entorn a la importància de l’humor i el riure a la vida.

Descarrega el núm. 1 Repensem-nos

Actualitat