Els joves de Mapadeball acaben l’edició ballant des de casa

11.06.2020

Aquesta edició de Tots Dansen -ara, Mapadeball-, afectada de ple pel Covid19, ha acabat amb aquest vídeo protagonitzat pels joves participants dels diferents instituts de la comarca.

El Teatre Auditori hagués acollit, ara fa un mes, les representacions finals de Mapadeball, el projecte que busca apropar, any rere any, la dansa contemporània als joves de diferents instituts de la comarca.

Amb el suport de l'Associació Cultural de Granollers, el projecte va començar amb molta energia i il·lusió per part de coreògrafs, formadores, professorat i joves participants. Una il·lusió que, tot i que el projecte va quedar suspès pel Covid19, no ha minvat!

Mapadeball ha seguit bategant i ahir es va estrenar a les xarxes el resultat de dies de ballar i ballar des de casa! Una bona manera de posar punt i final a un projecte compartit per a molts durant bona part d'aquest curs.

Les representacions finals del projecte d’enguany estaven previstes pels dies 5, 6, 7 i 8 de maig al Teatre Auditori de Granollers, amb una assistència de 550 joves, de 2n i 3r d’ESO de diversos instituts de la comarca.  

Els participants d’aquest any provenien dels instituts Celestí Bellera (Granollers), Institut Escola Municipal del Treball (Granollers), Institut el Vern (Lliçà d’Avall), Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès), Institut Marta Estrada (Granollers) i Institut Domus d’Olivet (Canovelles).

Vídeo final de Mapadeball 2020

Actualitat