Abona't aquesta temporada i paga menys!

17.09.2020

Si ets de les persones previsores que no vol quedar-se sense entrades, vols pagar menys o vols veure la teva obra preferida des de les millors butaques, fes una ullada als abonaments d'aquesta temporada. Sortiràs guanyant!

Aquests són els avantatges de fer-se abonat:

MILLORS PREUS
Podràs escollir l’opció que més et convingui! Fi agafes 3 i 4 espectacles el descompte és del 20%, entre 5 i 7 espectacles, del 25% i més de 8 espectacles, del 30% de descompte.

MILLORS BUTAQUES
Podràs escollir les millors butaques, ja que disposes de prioritat en la compra d’entrades. Quan abans vinguis a fer el teu abonament, millors butaques tindràs!

BESCANVI D’ENTRADES PER UN “VAL REGAL” DEL MATEIX IMPORT
En el cas que no puguis assistir a l’espectacle, les entrades es podran canviar per una targeta regal. Ara, hem ampliat la validesa fins a dos anys. Recorda que el bescanvi cal fer-lo abans de set dies de la data de la funció.

UNA INVITACIÓ PER ABONAT
Quan facis el teu abonament, automàticament, rebràs una invitació per a l’espectacle Quan els crancs portin talons d’Escarlata Circus. Un espectacle que tindrem al Teatre Auditori el 22 de gener de 2020. La única codició és comprar l’abonament abans del 31 d’octubre i que no s’hagin exhaurit les entrades per aquest espectacle. Pots demanar la teva invitació a través del correu info@escenagran.cat.

COMPRA PER INTERNET
Recorda que els abonaments també es poden comprar online en aquesta pàgina del web: compra l'abonament.

ENTRADES ADDICIONALS AL 15% DE DESCOMPTE!
Totes les entrades addicionals que compris juntament amb l’abonament tenen el 15% de descompte.

COMPRA L'ABONAMENT A TRAVÉS DE LA WEB: AQUÍ 

O vine a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers en el següent horari:
- Dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h.
- Divendres de 17 a 19.30 h.

Aquesta temporada queden exclosos d’abonaments les propostes infantils i  els espectacles següents:  El Kanka, Joan Garriga, Sopa de Cabra, Ferran Palau + Anna Andreu, Todo Fluye, Microteatre,…I les idees volen, Silver Drops, Blaumut, Més enllà  dels miralls i Toundra + Yahi.

MÉS INFORMACIÓ

Actualitat