A partir del 20 d'abril, venda d'entrades sense codis per Cantània

01.03.2023

A partir del dijous 2 de març a les 10.30 h fins el 31 de març a les 23.59 h les famílies podran comprar les entrades per Internet i a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers mitjançant un codi per cada entrada, que l'escola posarà a la seva disposició. 

Es podran comprar tantes entrades com codis es tinguin. Si es volen més entrades la venda lliure sense codis de les entrades sobrants (si n’hi ha) serà a partir del 20 d'abril a les 10.30 h, a través d’Internet i de les taquilles del Teatre Auditori.

Els menors de 2 anys no paguen entrada perquè no ocupen seient (van a la falda dels pares), però igualment han de treure entrada a les taquilles o per Internet, seleccionant la tarifa gratuïta de menors de 2 anys.

VÍDEO EXPLICATIU DE LA VENDA D’ENTRADES AMB CODIS

Projecte educatiu Cantània 2023: Les portes del món

Cantània és una activitat participativa en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de tot Catalunya. Cada any s’estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Els encàrrecs, fins a dia d’avui, s’han fet a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Al Vallès Oriental, el projecte està impulsat des dels seus inicis per l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers amb la participació de més de 90 escoles de la comarc i uns 4.000 nens i nenes participants.

Enguany el projecte es titula Les portes del món i se centra en la història de la Sara, una nena cega de set anys el somni de la qual és fer la volta al món, però no s’ho permetre. El seu pare idearà un pla perquè la nena la pugui fer sense sortir de l’edifici: viatjant imaginàriament.

Actualitat