Les passions de Bach

Veus Cor Infantil Amics Unió, Cor de Cambra de Granollers i Orquestra de Cambra de Granollers

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
diumenge, 26 de març | 19:00 h

DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ

Accés alternatiu per seients a partir de la fila 14 - Sala Gran

Les persones amb entrades comprades a partir de la fila 14 accedeixen a la Sala Gran per la primera planta del vestíbul. Recomanem a les persones grans i a les persones amb problemes de mobilitat, accedir per les portes A i B de la planta baixa. A l'interior de la sala, en els dos laterals, es troben dues escales accessibles amb barana per poder accedir a la fila i seient corresponent.

Preus:
25€ Zona A
12€ Zona B
12,50€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 20€
5-7 espectacles: 18,75€
+8 espectacles: 17,50€

Fitxa artística:
Veus – Cor Infantil Amics de la Unió (Josep Vila Jover, direcció)
Cor de Cambra de Granollers (Josep Vila Jover, direcció)
Orquestra de Cambra de Granollers (Corrado Bolsi, direcció)
Irene Mas, soprano
Eulàlia Fantova, alto
Matthew Thomson, tenor
Ferran Albrich, baix
Adama Sylla, recitadora
Maria Manau, directora d’escena
Corrado Bolsi, direcció musical

Sala Gran

Activitats 360º 
— Diumenge 26.03 – 18 h. Conferència prèvia a càrrec de Xavier Chavarria 

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Compartir

Just en les dates prèvies a la Setmana Santa, les formacions residents del TAG s’uneixen per oferir-nos una producció singular i de gran volada: la combinació dels passatges més bonics i emblemàtics de les dues grans Passions de Johann Sebastian Bach, les basades en l’Evangeli de Mateu i en el de Joan, que ens permetran seguir el fil de la història sagrada en els dies previs a la crucifixió i la mort de Crist. Corrado Bolsi ha fet una selecció de les intervencions que canta l’evangelista en les dues Passions, i n’ha fet una traducció per tal que la història sigui fàcil d’entendre i de seguir; aquests passatges seran recitats no pas per un tenor solista sinó per tres personatges vinculats d’alguna manera als calvaris que viu actualment el món, i que ens connecta amb el que va viure Jesús fa dos mil anys. L’actriu i directora Maria Manau coordinarà l’escena i la tria d’actors.

A les Passions, Bach fa una enorme exploració de l’expressió musical, un monumental retaule de sentiments, d’afectes, d’estats d’ànim, amb elements pedagògics i integradors derivats de la seva claredat, espontaneïtat, senzillesa i sinceritat. Les Passions de Bach van més enllà de l’art musical: és bellesa i humanitat en estat pur. Potser ens parlen de Jesús i dels seus últims dies a la terra, però el protagonista és l’ésser humà, tots i cadascun de nosaltres. No cal ser cristià ni tan sols creient per viure el sotrac emocional que provoca aquesta música.

Xavier Chavarria, musicòleg

Les formacions residents ens apropen a Bach

Voleu sentir els temes del concert? Aquí teniu la llista.

Sons en el temps | Episodi 9: Passions
La música de Bach sempre ens permet parlar de qualsevol tema. En aquesta ocasió revisem per sobre què es pot escoltar en una passió barroca i també parlem de com és d’important el tempo a l’hora de d’interpretar una obra amb criteris historicistes.

Diumenge
26
mar
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat