Trencats

Cia. Liant la Troca

Finalitzat
2022-2023
divendres, 10 de març | 20:00 h
DURADA:  60 min

DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ

Per comprar entrades en espais per a cadires de rodes i mobilitat reduïda escriure a taquilles@teatreauditori.granollers.cat

Preus:
15€ Zona A
8€ Zona B
7,50€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Direcció: Jordi Cortés i Glòria José
Performers
: Liant la Troca
Producció: Jaume Girbau, Jessi Sanz i Marta Jover

Sala Gran

ACTIVITAT 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Cia. Liant la Troca és resident a Roca Umbert des de 2011

  

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí.

Compartir

Tot ha quedat arrasat i desert. Alguna cosa s’ha trencat i tota una sèrie de personatges estan cercant renéixer en un futur distòpic i apocalíptic.

La companyia de dansa-teatre Liant La Troca presenta la seva novena peça que segueix l’estètica i filosofia de les anteriors: una dansa de l’oposició, entre la bellesa i allò grotesc i entre el què és sec i sucós. Sempre buscant la nostàlgia en allò penetrant. 

El temps no ho cura tot, nomes fa constància que la ferida roman des de aleshores. A duel amb la vida o amb un mateix. A vida o mort es trenca el silenci. Amb on sense cicatrius, sota el sol o les ombres, la conquista de l'or, la Felicitat. Trencats ens parla d´un territori hostil, feréstec on cada personatge lluita, per aconseguir la felicitat, amb els seus propis dimonis, les ferides i la soledat.

El col·lectiu de dansa-teatre Liant la Troca es va crear fa 12 anys. A Roca Umbert, el col·lectiu assaja setmanalment i, de forma anual, presenta totes les seves propostes al públic. Jordi Cortés dirigeix els tallers a l’espai la Troca amb aquest grup de persones amb capacitats diferents, tant artístiques com motrius, que venen de diferents àmbits socials però que tots i totes coincideixen en la necessitat d'expressar-se mitjançant l'art i el moviment, sigui quina sigui la seva capacitat física.

La companyia local estrena la seva novena peça al Teatre Auditori

Divendres
10
mar
20:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat