Projectes educatius

Consulta el Dossier de Projectes Socials i Educatius del Teatre Auditori

El Teatre Auditori de Granollers impulsa molts projectes educatius a la ciutat de Granollers, com CantàniaMapadeball, però també projectes socioculturals, com l'Òpera Infantil amb la col·laboració d'altres actors de la ciutat que tenen per objectiu incidir a la comunitat ciutadana, tant per a millorar-ne el seu benestar, resoldre conflictivitats i altres dificultats en general, com per promoure l’accessibilitat a la cultura entesa com un dret per a les persones, sense generar diferencies per condicio de procedència, situació econòmica o limitacions de salut. Els principals projectes educatius amb els que treballem actualment són:

Escoles i centres educatius

Treballem per les escoles i centres educatius, oferint guies pedagògiques al professorat i preus especials per a grups escolars en espectacles en horari no lectiu. A més, a través de l'Associació Cultural de Granollers, organitzem sessions escolars entorn a la programació. Més informació.

Guies pedagògiques

Amb la voluntat d’arribar a aquestes escoles i instituts i fer reflexionar als seus alumnes i professors, desenvolupem guies pedagògiques vinculades a les propostes escèniques de la temporada. Més informació.

Visites guiades

El Teatre Auditori de Granollers organitza visites guiades teatralitzades per famílies i per escoles sota el títol 'Més enllà dels miralls'. Més informació.

Cantània

Cantània és una activitat participativa en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de tot Catalunya. Un projecte comarcal únic amb més de 4.000 nens i nenes participants. Més informació.

Mapadeball

El Teatre Auditori de Granollers, amb la col·laboració de l’Associació Cultural, acull el projecte Mapadeball, nascut al Mercat de les Flors de Barcelona, amb el suport del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Cultural i adreçat a instituts d’ensenyament secundari. Més informació.

Òpera infantil

Cada temporada, el Teatre Auditori de Granollers i l'Orquestra de Cambra de Granollers, amb la col·laboració de l'Associació Cultural, organitzen, juntament amb el cor Veus Cor Infantil dels Amics de la Unió i acompanyats per solistes professionals i grups de nens participants, el projecte d'òpera infantil. Més informació.

araArt Ponent

Les arts escèniques s'han convertit en el nou pilar de l’escola Ponent de Granollers gràcies a l’acompanyament del Teatre Auditori de Granollers. El projecte d’escola contempla, des del curs 22/23 que s’han d’entendre les arts escèniques com a eix vertebrador i passa a formar part del Programa araArt de la Generalitat de Catalunya, un programa d’innovació educativa a tres anys, i del que el Teatre Auditori de Granollers és el seu centre de referència. Entre els objectius que treballen a partir de les arts escèniques destaquen millorar l’expressió oral de l’alumnat, treballar i potenciar les emocions a través de l’expressió corporal i el moviment i desenvolupar les diferents tècniques teatrals i escèniques. Més informació.

Notícies relacionades